Reklama

Reklama

Evil Bong II: King Bong

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vodní dýmka jménem Eebee spolu se svým novým kamarádem King Bongem vlítnou do akce. Nebudou chybět ani postavy z první části jako Larnella, Luanne a jejich bláznivý přátelé. Pro lidi, kteří na ně narazí, to nebude milé setkání. Ukáže se totiž, že bongo je posedlé a že odebírá lidem duše... (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Evil Bong 2: King Bong“ jede v duchu prvního dílu, ale vlastně i ostatních Bandových filmů, které každoročně prezentuje. Je to levné, je to místy i trochu zábavné a je to nenáročné. Nejen pro diváka, ale nejspíš i na natočení. Tentokrát Charles k natáčení nepřizval ani bratra, ani nikoho jiného z rodiny. Nutno přiznat, že ku prospěchu věci by to nejspíš nijak moc nepomohlo. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Hned vám řeknu před recenzí několik věcí: 1) Pokud čekáte ten stejný nádech erotiky jako v jedničce, tak vás zklamu, protože nahé ženské se tu objeví až od 60 minuty, a nádech hororu tu není ani za mák. 2) Obal je kapku podraz, jelikož kromě názvu tohle není parodie King Konga, a velikost King Bonga je asi jen třikrát větší než Bongo původní. Přejdu k recenzi: Větší blbost jsem neviděl. Tlusťoch mluví s plnou pusou, hulič omdlívá co chvíli, Kapku si tu někdo prdne, ale..... Je to lepší než jednička. Jak z efektové, tak dějové stránky. Asi prvních pět minut tu jsou hororovo-komediálno-lehceerotické záběry z prvního dílu. Těším se na třetí díl. :) ()

Reklama

Reklama