Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kane is back and he is sucks. Pro mě velké zklamání, protože první díl byl gore nářez a tady jsem si připadal jako bych koukal na nějaký temnější Titanic. Kane je sice pořád hovado jako prase, ale zde je držen hodně na uzdě. Hold když se k tomu postaví dvě pipky, je jasné, že to nemůže dopadnout dobře. Jedna dobrá gore scéna, nevyužitý potenciál márnice a děsná nuda, kdy máte pocit, že jste právě dostali anální sondu a ne kvalitní pokračování. Co se týče atmošky je snímek docela fajn, ale já prostě čekal krvavé žně. Jestli bude trojka, doufám, že se k tomu dostane někdo, kdo si umí pohrát s gorem a využije plnou sílu tohoto hromotluka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"See No Evil 2" - tento snímok mi dlho doma zapadal prachom. Nemal som chuť si ho pozrieť. Bolo to kvôli tomu, že jeho prvá časť ma absolutne sklamala. No dnes som si ho predsa len pustil. Film plynule nadväzuje na svojho predchodcu. Dej sa presunul do nemocnice, kam previezli zdanlivo mŕtve telo sadistického sériového vraha Jacoba Goodnighta. Ten sa však preberie k životu a pokračuje vo svojom vražednom vyčínaní. Ani tento krát to na mňa nezapôsobilo. Je to taká istá chujovina ako i prvá časť. * ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Byl jsem docela překvapený, že zrovna Kaneovi chtějí točit dvojku. Nechápal jsem proč, pravda jednička byla sice tupá, ale zábavná, nepředpokládal jsem ale, že by se to dalo nějak zopakovat. Pak mě ale zaujala ta ženská kavalerie, která se k tomu dostala (Danielle Harris, Katharine Isabelle a sestry Soskovy) a byl jsem na to docela zvědavý. See No Evil 2 je klasická nemocniční dvojka, která sama o sobě ničím zvlášť nepřekvapí. Je to neoriginální, v podstatě tuctové a předvídatelné, oproti jedničce dost suché (a to i co se týče Kanea, ten nepředvedl takřka nic). Sestrám Soskovým se ale musí nechat určitý pokrok v jejich režii a vedení filmu, není to tak skokově nevyrovnané a křečovité jako jejich předchozí American Mary, nerad bych však, aby se jejich schopnosti utopily v sekání sequelů a remaků, chci od nich originální věci. Danielle Harris bylo zase fajn po čase vidět (nejen povyrůst a dospět), chci ji vídat častěji a Katherine Isabelle je tady správně trhlá, z té se klube zajímavý horrorový idol, chci další dávku uspokojení. Obecně řečeno, to, proč mě film zajímal mě nezklamalo, film jako takový - příběhem, zápletkou, provedením, nijak nepřekvapil. 2,5* ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že z práce Soska sisters je cítiť nesporné zanietenie pre hororový žáner a ich filmy nie sú márne. Máme tu nekompromisného psychopata, veľkého ako stodola, ponuré prostredie márnice, v ktorom si parta pripitých teenagerov dá so zabijakom neplánované rendezvous a zopár nevyhnutných drsných zabití. See No Evil 2 v zásade spĺňa všetky atribúty poctivej slasherovej zábavy a radím ho k tým lepším vyvražďovačkám z ostatných rokov. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jacob Goodnight se vrací z klinické smrti na plné koule. V řeznické... pardon, v patologické zástěře, s nějakým ozubeným patologickým kinžálem v pazouře a ve stylové masce přes jednooký xicht. Místo činu - noční patologie, jak jinak. Účast Danielle Harris, té nesnesitelně uječené malé nestvůry z pátého Halloweenu, ve mně sice nevzbudila příliš nadšení, ale pozor - (SPOILER) - ta nesympatická <-> ve filmu zhebne, hurá!! (KONEC SPOILERU). Moc se mi taky líbilo, jak Jacob při lovu "hříšníků" prochází dveřmi. Tedy zavřenými dveřmi... Nejdivnější postava filmu ovšem není dvoumetrový vraždící pořez, na kterého naražení trokarem jako pípou a napuštění formaldehydem účinkuje jako omlazovací procedura. Ještě divnější je totiž praštěná běhna Tamara. Já osobně veškeré teatrálně afektované přehrávání nesnáším, ale Katharine Isabelle tuhle postavu přehrává tak ultraextrémně a bezostyšně, že je to až roztomilé a já ji přes můj počáteční odpor musel vzít na milost. Ale hlavně kvůli ní je tenhle film spíš fraška, než klasický slasher. A za slabý konec nemůžu dát bohužel ani čtyři, i když bych rád. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)

Reklama

Reklama