Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pan Temný dvojku netočil a místo něj se do toho daly dvě Soskovic ségry a z pana Dobrou Noc udělaly pana Dobrý Den jelikož brej den si z nás tento film opravdu dělá. Jednička byla super krvavá jízda s dokonalou šrotovací mašinou v roli killera...No Kane nám sice zůstal a s maskou a v zástěře vypadá i fakt psycho, ale co naplat když ho celou dobu ségry Soskovic drží zkrátka a dovolí mu houby. A postavy? Harrisová v cajku a Eklund jako vždy dobrej, jenže ten dostane prostoru hodně málo a zbytek nestál za moc snad až na toho mladýho patologa. Více než dvoumetrovej brácha Harrisové slibuje měření sil se sedm stop vysokým Kanem, ale to se taky zrovna nedočkáte. Krve málo, napětí trochu a jediný kdo to zachraňuje je Kane , jenže jak jsem už psal když mu ségry za celej film dovolej používat hlavně pracky (a že na pitevně je arzenál zbraní) tak je to fakt vopruz. Čekal jsem bombu dostal jsem průměr a hororová bída roku 2014 tak vystoupala na maximum...Zlo zůstalo opravdu neviditelné a já jdu zklamaně brečet do kouta. AKTUALIZACE - Tak jsem si to po více než roce pustil podruhé a bavilo mě to mnohem více než na poprvé. Nevím čím to je, možná stárnu každopádně musím nakonec uznat, že to je z roku 2014 jeden z těch lepších kousků. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na první díl dvojka nedosahuje, což je dáno především prostředím, protože sterilní márnice rozhodně nemohla konkurovat neútulnému zavšivenému hotelu, ale jinak to byla docela zábava. Jacob si opět nebral servítky a i když to nebyla tak brutální řežba jako posledně, nemůžu si na nedostatek krve zase tolik stěžovat. Nepotěšitelně potěšitelní byli i herci, kteří sice nepodávali dechberoucí výkony, ale zase byli správně na zabití a to se počítá. Mě navíc udělala radost účast mé oblíbené béčkařky Katharine Isabelle, která tady byla řádně šukézní. Jacob Goodnight se sice nestane dalším Michaelem či Jasonem, ale trilogii bych se nakonec nebránil. Tenhle přerostlý plešoun má podle mě ještě co říct. 60% ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

O mnoho horší než první díl, který se mi velmi líbil. Začátek je naprosto nijaký a dokud se tam nezačne více objevovat Kane, tak je to skutečná nuda. Neoriginální vyvražďovačka s nezajímavými herci (snad kromě Katharine Isabelle). Není to napínavé a hlavní hrdina je nesympatický a nechcete mu fandit. Jsem velký fanoušek WWE Studios, ale poslední dobou se na tyto menší filmy nedá koukat. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No zase tak špatný to neni, jasně jednička je o několik levelů víš, ale že bych během koukání nudil, to se říct nedá . Jo naštve to že postavy se chovají dost postiženě, furt se rozdělují, místo toho aby se ozbrojili a zkusili Jacoba vykuchat a nebo zase zarazit mu nějakou trubku do hlavy, tak buď ječí a nebo se schovávají. Schovávají se za poličky, schovávají se pod stolem a taky za Jacobem. Ale abych zase nekritizoval, některé úhly kamery sou dost dobrý, teď tím nemyslím ty poloodhalená prsa, a některé scény taky nebyli k zahození, ta ve výtahu, útěk přes kotelnu a následné zamykání dveří. A dva mordy sou docela dobré, zbytek tedy nic moc, ale čekal sem to horší. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zase dojebanej překlad "nevidím zlo má smysl v tom dovětku... neslyším zlo. Takže tenhle měl nejspíš zbýrat uši! Někdo se tu moc koukal na michaela Maerse.. ale ani ten by se bez hlavy nedokázal vrátit spět.. blbost na druhou, otřesnými hereckými výkony... spíš komedie z brutálními výjevy... z pár gore... fakt nuda ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)
  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)

Reklama

Reklama