Reklama

Reklama

Světová safari - cesty za dobrodružstvím

  • Austrálie World Safari (více)
všechny plakáty
Austrálie, 1977, 121 min

Režie:

Alby Mangels

Hrají:

Alby Mangels

Recenze (6)

Stanley 

všechny recenze uživatele

Kdopak si dnes ještě pamatuje Albyho Cesty za dobrodružstvím? Je to už tak dávno, kdy jsem u telky hltal Albyho cestopisné příběhy, ale už tehdy jsem jasně cítil, jak hluboko v srdci a v paměti se mi ukládají. To nejpodstatnější sdělení však zní - Vezměme krosnu a vyražme na vlastní cesty za dobrodružstvím! ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

Albyho a jeho dobrodrzstvi jsem doslova zrala. I ted po letech bych si to rada pustila znovu.. skoda, ze to neni k dispozici.. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Cestopisná dobrodružství s australským hrdinou Alby Mangels a jeho psíkem. Vysílali to v devadesátkách ( nejsem si jistý jaká to byla verze ) a já to jako malý hltal - nejvíc si pamatuji jak jednou kdesi v džungli táhl kánoe vyschlými koryty - každý metr vysilující na dřeň, že jsem nemohl u obrazovky dýchat. Zpětně viděno je znát, že některé věci byly okatě zinscenované, ale zkuste děcku ničit ten opravdový dobrodružný zážitek. ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestl to bylo v téhle verzi, ale když Albymu rozerval divočák jeho psa, plakal jsem... Alby mě donutil učit se biologii! ()

Zajímavosti (1)

  • Na našich televizních obrazovkách se vysílalo pod názvem "Světová safari - cesty za dobrodružstvím". (jojo-Jozin)

Reklama

Reklama