Reklama

Reklama

Televízna reportérka Angela a jej kameraman dostanú pridelenú reportáž nočnej službe s požiarnou jednotkou v LA. Keď požiarnici reagujú na volanie 911, dostanú sa do bytovej budovy, kde zistia, že žena, ktorá volala, je nakazená neznámym vírom. Všetka elektronika je mimo prevádzky, jediný dôkaz o tom, čo sa tam stalo, je jej videokazeta. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

To, co je Euro Shopper mezi potravinami, to je Smrtiace nebo mezi filmy. Šunt všech šuntů. Americké katastrofické filmy jsou alespoň tak blbé, že jsou směšné. Tohle nebyla ani sranda. Kanaďané zkrátka filmy neumí. ()

wader odpad!

všechny recenze uživatele

jedná se o nechutnou komerci, což u mnoha jiných filmů nevadí, ale tento se zabývá tématem nebezpečné reality. Lidé neznalí věci, po shlédnutí tohoto filmu budou myslet, že to, oč v něm běží je jen další "filmovou katastrofou" a tudíž budou v budoucnu brát za nepravděpodobné, že by se to mohlo skutečně udát. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Anne Heche a James Tupper si odskočili z natáčení Mužů na stromech aby spáchali tuhle hrůzu. Tento film mne až překvapil tím, jak moc je špatný. Tady není pozitivní vůbec, ale vůbec nic, dokonce to není ani tak špatné aby to bylo vtipné. Těch nesmyslů co tam nasekali, je až přehršel (např. to jak se snaží (ne)nakazit - jednou tam pobíhají v hazmat oblecích, pak jim stačí respirátor proti prachu, rouška nebo vlastně vůbec nic a to se průběžně střídá). James Tupper prokázal, že umí mluvit normálně, tudíž jeho šepot či vyšeptanost v Mužích na stromech, nebyla vadou řeči, ale spíše hovězím nápadem buď samotného Tuppera nebo jeho nadřízených. A jen tak mimochodem, ten obsah co tu je uveden, je ke španělskému filmu REC a né k téhle zhovadilosti. ()

Reklama

Reklama