Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Asi jsem levičácká socka, jak tady někdo napsal, protože hlavní hrdina mi přišel jako neskutečnej píčus, se kterym se opravdu nedalo soucítit. A je úplně jedno, že ho hraje zrovna Ben Affleck, kterýho moc nemusim. Moh by ho hrát kdokoliv a ta postava by mi stejně byla nesmypatická. Litovat někoho, kdo udělá hysterickou scénu, když jeho manželka přestane platit příspěvek do golfovýho klubu, aby ušetřila nějaký peníze? Toho snad může litovat jedině někdo, kdo je sám manažer. A tim nemyslim ty uhrovitý blbečky ve fastfoodech, který tam učej brigádníky smažit hranolky a na prsou maj hrdě připevněnou visačku "manager trainee". Hodnocení tohoto filmu prostě ovlivnil zejména fakt, že toto téma je mi na míle vzdálený. ()

panmroz 

všechny recenze uživatele

Na jeden film příliš mnoho Bena Afflecka, jenž stále koketuje s herectvím, jak ňáká rosnička, zbytek ansámblu perfektní, Tommy Lee Jonesovi už by někdo mohl nabídnout hlavní roli filmu o štěnatech. Původně jsem měl trochu strach, že se v tom nezorientuju, jakože rating a násilné či nenásilné převzetí, sloučení společností, no nakonec z toho byla taká milá člověčinka. Každopádně obrazový podkres úvodních titulků sliboval trošku lepší film. Ale není to zlé... ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Když panu Dow Jonesovi ochabne index, odsere to partička přeplacených napomádovaných panáků vyohněním. Ach, krokodýli slzy roním, nos kapesníkem odírám a srdce mi to láme, když vidím, jak se ti ubožáci vzdávají svých 42+1, Carrer a co je úplně nejhorší, svých těžce vydřených handicapů na devět jamek!! Země, která má patent na hospodářskou krizi, virtuální peníze a spekulativní zmrdy, se nás tímto filmem snaží dojmout a "uvěřitelně" přesvědčit, jak nějaký frajírek, co vydělával dvanáct let stošedesát litrů ročně v dolarech, je měsíc po propuštění bez auta, baráku a musí chudák dělat přidavače na stavbě!!! WTF? Tohle snad zaplatil odborový svaz vyššího managementu v rámci PR. Až mám chuť jim tam poslat potravinovou pomoc. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Docela slušná oddechovka, řekla bych. Ne napínavé, ne tragické, ne theatrální, ne famózní, ne arogantní, ne lyrické, ne srdceryvné, ne grandiózní, ne gradující, ne strhující. Prostě jen umíněné, hezky natočené, trochu egocentrické, slušně vybarvené a s malou kapkou entuziasmu. Nic špatného. Nic velkolepého. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu slušně zvládnutý a zajímavě podaný pohled na zákulisí ekonomické krize,s tím spojené propouštění a také pohled na to,jak žijí tamní "manažeři" (tzn.na dluh).Na druhou stranu se ale tohle může stát snad jen v americe a s celým příběhem se opravdu není lehké ztotožnit.Tím spíš,že hlavní hrdina v podání Bena Afflecka je prostě kokot první kategorie.V tomto ohledu mnohem více baví vedlejší postavy v čele s Tomy Lee Jonesem a Chrisem Cooprem.Jako celek Company Men nenudí,ale ta rozpolcenost je tam hodně zřetelná...lepší 3 (70%) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama