Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

panmroz 

všechny recenze uživatele

Na jeden film příliš mnoho Bena Afflecka, jenž stále koketuje s herectvím, jak ňáká rosnička, zbytek ansámblu perfektní, Tommy Lee Jonesovi už by někdo mohl nabídnout hlavní roli filmu o štěnatech. Původně jsem měl trochu strach, že se v tom nezorientuju, jakože rating a násilné či nenásilné převzetí, sloučení společností, no nakonec z toho byla taká milá člověčinka. Každopádně obrazový podkres úvodních titulků sliboval trošku lepší film. Ale není to zlé... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Istým zvrhlým spôsobom sa mi to páčilo, určitým už menej... v každom prípade to hodnotím kladne ak by niekto váhal nad mojím rozsudkom 6-7/10 (som na vážkach, podotýkam som len človek). Dokážem sa vžiť do rôznych situácií, no táto s platom 160 tisíc dolárov ročne je snaď najkrajšia. Všetko bolo fajn, len koniec mi to pokazil... prečo to vždy musí skončiť ako v rozprávke... fuck! ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Chápu, že pro diváka by nebylo moc zajímavé dívat se na film, kde zásluhou nedávné hospodářské krize přijde o práci montér v automobilce, dělník ve fabrice a prodavač v obchodě. A přesně to je důvod, proč ta krize vznikla. Protože si myslíme, že chytráci (manažeři) točí koly ekonomiky. Protože si myslíme, že oni jsou elita. Ano, bez vrcholných manažerů by to pravděpodobně nešlo a pokud jsou špičkoví, prosím. Mám k nim obdiv. Ale my, co jsme pouhými zaměstnanci (ne ale zase hloupými zaměstnanci), víme, jaké schopnosti někteří manažeři mají. Například v mém oboru - vězeňství - se za vrcholné manažery považují ti, kteří vymyslí co nejvíce lejster, různých pokynů a nařízení. No a hodně takových manažerů způsobilo finanční krizi (mimo jiné) a my teď slintáme u televize nad jejich osudy. Ve filmu bylo trochu přitažené za vlasy, když vrcholný manažer firmy s platem 160 000 USD je na dlažbě a propadá se na samé dno. Ano, nakonec našel sílu a způsob, jak se s tím vyrovnat. Ale ať mi nikdo neříká, že neměl pořádně našetřeno. Jo, a jestli měl na leasing sportovní auto, to už je jeho problém spočítat si, zda na splátky bude mít či nikoliv. Jinak od celkem hvězdného obsazení jsem si sliboval trochu víc. Ale film k zahození určitě není. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Hospodářská krize dopadá tvrdě a množství lidí znenadání přichází o práci, aby společnost mohla vykazovat dobrý index a cenu akcií před věřiteli a akcionáři. Třebaže soucit s manažery pobírajícími roční částky, které jiní lidé nevydělají za celý život, se nemusí dostavit ihned a rychlost s jakou přichází o těžce vydřené nemovitosti je poněkud závratná, psychologie postav je na vynikající úrovni. A to se nejedná pouze o manažery, nýbř o každou postavu, která se ve filmu mihne. Herecky perfektně obsazené komorní drama s dobrou atmosférou, hudbou a celkově řemeslně umně zpracovaná není ničím převratná, nudit se ovšem nebudete ani na chvíli. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser John Wells /Pohotovost/ natocil len nudny film, ktory navyse v kinach uplne zhorel. Tema manazerov, ktori vdaka hospodarskej krize upadli divaka nudi, hlavne ked vidi, ze brali desta- pripadne stotisicove platy, tak akosi po tomto je divakovi ich filmovy osud ukradnuty. Ben Affleck hral akovzdy hovno a nijako sa teda nepredviedol ani kevin Costner /Tanec S Vlky, The Postman - Posel Budoucnosti/ a ani Tommy Lee Jones /Takovi normalni Zabijaci/. 30 % ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)
  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama