Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Mám k tomu velký výhrady a hodnocení dávám víceméně za herecký obsazení, protože je na hodně vysoké úrovni. Myšlenka filmu taky není špatná, ztráta zaměstnání není nic příjemnýho a jednoduchýho na zkousnutí, v tom se asi shodneme všichni. Má to ale jeden háček... Hlavní hrdina v tomto filmu má plat cca 10x vyšší, než je půměrnej plat v ČR (beru v potaz 25 000,-, na který asi 70% občanů ani nedosáhne, a kurz 20,-/dolar). Jezdí v Porsche, má prasáckej barák, je v gofovým klubu atd. atd. Takže nedokážu pochopit, že když po 12 letech na takovéto pozici skončí, musí už po 3 měsících prodat auto i dům (jenom ten za 850 000 dolarů btw.!) a je v podstatě na mizině. Najednou si nemůže dovolit nic, nedaří se mu ani sehnat práci, a tak jde pracovat na stavbu. Asi si za těch 12 let nenašetřil, chudák... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Asi jsem levičácká socka, jak tady někdo napsal, protože hlavní hrdina mi přišel jako neskutečnej píčus, se kterym se opravdu nedalo soucítit. A je úplně jedno, že ho hraje zrovna Ben Affleck, kterýho moc nemusim. Moh by ho hrát kdokoliv a ta postava by mi stejně byla nesmypatická. Litovat někoho, kdo udělá hysterickou scénu, když jeho manželka přestane platit příspěvek do golfovýho klubu, aby ušetřila nějaký peníze? Toho snad může litovat jedině někdo, kdo je sám manažer. A tim nemyslim ty uhrovitý blbečky ve fastfoodech, který tam učej brigádníky smažit hranolky a na prsou maj hrdě připevněnou visačku "manager trainee". Hodnocení tohoto filmu prostě ovlivnil zejména fakt, že toto téma je mi na míle vzdálený. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser John Wells /Pohotovost/ natocil len nudny film, ktory navyse v kinach uplne zhorel. Tema manazerov, ktori vdaka hospodarskej krize upadli divaka nudi, hlavne ked vidi, ze brali desta- pripadne stotisicove platy, tak akosi po tomto je divakovi ich filmovy osud ukradnuty. Ben Affleck hral akovzdy hovno a nijako sa teda nepredviedol ani kevin Costner /Tanec S Vlky, The Postman - Posel Budoucnosti/ a ani Tommy Lee Jones /Takovi normalni Zabijaci/. 30 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem spokojenost, ale upřímně řečeno čekal jsem tvrdší nářez. Sice jsem věděl, že film bude především o boháčích postižených krizí, ale čekal jsem, že si tu některý z nich sáhne až na úplné dno, což se, alespoň z mého pohledu, nestalo. A tím pádem jsem ani nemohl s jejich problémy soucítit, což je pro mě u podobných snímků celkem důležité. Na druhou stranu to bylo celkem správně ukecané, výborně obsazené a i když to režisér určitě zamýšlel, nepřišlo mi to jako citová vydíračka. Každopádně pořád čekám na to, kdy někdo krizovou tématiku zpracuje tak, aby mě to zarazilo do sedačky. Company men se to v žádném případě nepovedlo. 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Civilne rozohraná psychologická dráma rozpráva o dopadoch globálnej hospodárskej krízy na životy troch vedúcich úradníkov veľkej korporácie rôzneho veku, ktorí sú vlastne celkom obyčajní. Vysoko cenený televízny producent, scenárista a režisér John Wells do svojho celovečerného režijného debutu obsadil hviezdy Bena Afflecka, Kevina Costnera, Tommyho Lee Jonesa a Chrisa Coopera. Veľmi som sa na tento film tešil už len preto, že Ben Affleck, Kevin Costner aj Tommy Lee Jones sú moji obľúbení herci a neoľutoval som, pretože som videl jeden z výborných snímkov posledných rokov a herecký koncert Tommyho Lee, ale aj ostatných hviezd tohto filmu. Konečne normálny scenár a krásna réžia.Ja som im to uveril, je to príbeh dnešnej Ameriky, ale nielen Ameriky. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)
  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama