Reklama

Reklama

Lost Colony: The Legend of Roanoke

(TV film)
  • USA Wraiths of Roanoke (více)

Obsahy(1)

16. storočie, Virginia, na ostrove sídli tajomné zlo, ktoré sa vyvršuje na anglických kolonistoch. Musia ho poslať späť do pekla. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože většina herců podává docela mizerné výkony a někoho z vás jistě jejich přehrávání a amatérismus znechutí nezoufejte, protože nudit se určitě nebudete. Film nabere hned od začátku docela zajímavé obrátky a tvůrci rozhodně nechtěli nechat diváky usnout na vavřínech. Zlo samotné se totiž na ostrově neprojevuje pouze ve formě neustále mizejících přízraků (duchů), kteří postupně likvidují vše živé na ostrově, ale i samotný les je ovládán pekelnou silou. Právě krvavé scénky z lesa patří k tomu nejlepšímu co je zde k vidění. Doslova jsem si pochutnával společně s kořínky, které se ze svou obětí rozhodně nemazlili. Bohužel útoky přízraků se brzy stanou doslova stereotypem, který se nám snažili tvůrci okoření sérií výbuchů, soubojů i srdceryvnými monology, které ovšem na většinu lidí moc nezabírají. Tvůrci masek si jistě docela mákli a místy se jim skutečně podařilo vytvořit slušné výtvory. Hlavně co se mužských přízraků týká. Asi největším problémem celého filmu je stupidní chování valné většiny postav a poté nelogické scény či momentky, kterých je snímek plný. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mne iritovala žena hlavního hrdiny, sice hezká, ale semetrika na n tou a ještě k tomu hysterka. Celkově mi film připomínal spíše pohádku, než cokoli jiného. Efekty sice jen PC, ale ucházející, duchové také tak. Takže za toto něco málo k lepšímu hodnocení, ale jinak to tedy nebylo nic moc. 201210088815/9118 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Napokon to nebola až taká blbosť, ako hovoria hodnotenia, sú aj oveľa horšie filmy. Ale považovať to za horor tiež nie je veľmi na mieste, dobrodružný film by tomu sedelo viac. Páčili sa mi vlastne len dve veci: zopár podarených vrážd v lese a záver, ktorý som vôbec nečakal. Tých zelených duchov sa však nemôže báť nikto, vyzerali vlastne úplne rovnako, ako v záverečnej časti Pána prsteňov. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Už když si člověk přečte podrobnosti k filmu ví, co ho čeká. Levné digitální triky, neznámí kanadští herci, bulharské exteriéry. I když jde o horor, je to jeden z těch filmů, u kterých se člověk baví, ale nebojí. Není taky čeho. Zelení duchové fakt strašidelní nejsou a tvůrci se ani nijak nesnaží diváky napínat nebo děsit. Je to škoda, protože podobný námět by se dal s rozpočtem 2 miliony dolarů zpracovat mnohem líp. Tohle ale bohužel není film nějakého snaživého hororového režiséra, ale spíš rutinní tv produkce. Hlavní problém je ve scénáři, který postavám předepisuje naprosto nelogické chování a kromě stále se opakujícího útoku zelených mužíků, není schopný přijít s ničím osvěžující. Zamrzí to, protože Adrian Paul se evidentně snaží a na podobný typ filmů by svým talentem mrhat neměl. Na druhou stranu, není ten film tak zlý, jak místní hodnocení dává tuši. Záběry Bulharska jsou hezké, děj nenudí a pokud je někdo hororový fanoušek, tak Lost Colony v pohodě snese. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama