Reklama

Reklama

Kyborg - Kovoví andělé

  • Česko Cyborg Conquest: Kovoví andělé (více)

Vláda nechala vyrobit armádu policejních robotů, celá operace mela zůstat utajená. Hlavním mozkem výzkumu je Elliot, který spolu se svým asistentem vnímá násilí jako videohru. V rámci vládního programu vytvoří i skupinu robotů-zabijáků. Nebojácný gang žen na motorkách se pohybuje na hranici zákona. Po sérii bankovních loupeží jsou na útěku do Mexika. Při incidentu v baru zjistí, že muži, kteří je obtěžují jsou ve skutečnosti stroje. Ženy, které dokonale ovládají motorky a zbraně musejí čelit dvěma skupinám robotů-ochráncům zákona a zloduchům z dílny Elliota. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

tompolicky odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se registroval na těchto stránkách, slíbil jsem si, že hodnocení ODPAD nedám žádnému filmu, že za snahu tvůrců, herců, scénaristů atd. vždy aspoň jednu hvězdu udělím. To jsem ale neviděl tuhle katastrofu!!! Film jsem dokoukal do konce, nicméně asi po půlhodině dívání se mi chtělo zvracet a tenhle pocit jsem měl ještě dva dny po shlédnutí snímku. Otřesné herecké výkony, otřesné kulisy, otřesné ( dáli se to tak vůbec napsat) speciální efekty, prostě otřesné úplně vše. Lituji té hodiny a půl mého života co jsem na to vydržel koukat. Kdybych raději čučel tyto minuty do kanálu se zdechlinou potkana, udělám mnohem líp... Omlouvám se tedy sám sobě a tomuto filmu uděluji hodnocení, jaké si právem zaslouží. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Po poslední akci se skupina mladých zlodějek rozhodne, že je nejvyšší čas zmizet někam do Mexika. Jenom se ještě zastaví v jednom zapadlém městečku v baru, kde mezi místními štamgasty vzbudí samozřejmě pozdvižení. Jenže místní obyvatelé nejsou jen obyčejní lidé, ale roboti vyvinutí šíleným vědcem Elliotem (Paul Le Mat), který se pomocí nich zmocnit nadvlády nad celým světem - a jediným, kdo mu stojí v cestě jsou tyto zlodějky ... Jasně, věděl jsem, že to bude pěkná sračka. Ale i tak jsem si nedal pokoj, a musel jsem se na film podívat (dobře, docela mne lákal název filmu). Nicméně kvalita filmu se projevila naplno, a i při necelé hodině a půl délce jsem se brutálně nudil už po prvních deseti minutách, a vydržet do konce byl jeden z největších výkonů, který jsem za poslední roky zvládl. Chtěl jsem přece jen najít něco pozitivního, ale bohužel mne fakt nic nenapadá. Tak z druhé strany - hloupej námět, herecké výkony veškeré žádné, vizuální efekty - kromě jedné přerostlé popelnice a zelených očí taky žádný, akce o ničem, dialogy zbytečné - prostě, pokud někdo někdy bude chtít vytvořit definici Odpadu!, tak může s klidným srdcem použít tady ty chromovaný anděly... ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

S naprostou vážností se jedná o jeden z nejhorších filmů, jaký jsem viděl, a že si občas takový odpady rád pouštím. Po 15 minutách jsem film přehodil na druhou obrazovku a raději jsem na hlavní pracoval, abych něco dělal, protože jsem se bál, že bych z toho mohl mít trvalé následky. Prakticky od začátku, tedy scény v baru je to jedno velké WTF, který se střídá s ještě větším WTF. Lobotomie příběhu, logiky, myšlení, odporná hudba a nádherný holky v upnutých džínách a košili s jedním zapnutým knoflíčkem....ne fakt, jestli si nějaký film zaslouží slovo sračka, tak tady ten. K tomu ještě citovat Terminátora, no ty vole. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Filmu nechybaju komedialne prvky, ako boli ti cyborgovia a hlavne ten velky robot 1000. Vyzeral ako chodiaci kontajner na odpadky:) Ani hlavne hrdinky moc hereckeho talentu nepobrali na seba a ich akcne sekvencie voci robotom boli smiesne a neatraktvivne. Oni bez problemov zabijali robotov a im sa nic nestalo. Najtrapnejsi bol ten dement, co na prvykrat netrafil toho velkeho robota. Aj slepy by ho urcite trafil:) O dialogoch ani nema cenu hovorit, pretoze boli absolutne nulove a debilne. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Pekelná chujovina v ktorej sa každá jedna zložka bije s ostatnými o to ktorá z nich je hnusnejšia, hlúpejšia a hovadnejšia. Partiu drsných motorkáriek som mal na prvý pohľad chuť sfackovať, na druhý zabiť a ich vodkyňu, militantnú, sprostú čiernu kravu pred tým dlho a kruto mučiť. A scenáristu s režisérom nech znásilní cyborgycký hrdzavý kôň! Otrasná a smiešna akcia je doplnená otrasnými a smiešnymi digiefektami, ktorých vrcholom je chodiaci kontajner s majákom simulujúci bojového robota. Na tomto sa nedá ani len smiať, len hádzať kyslé ksichty, škrípať zubami a čakať kedy to už skončí. A že sa mu teda nechce... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama