Reklama

Reklama

Naozaj veľké veci

(seriál)
  • USA Really Big Things
všechny plakáty
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2007, 45 min

Kamera:

Troy Paff

Hrají:

Matthew Rogers

Obsahy(1)

REALLY BIG THINGS je dokumentární seriál o člověkem vytvořených masivních strojích, gigantických stavbách a dalších divech moderní doby, které zaujmou především svojí velikostí. Pořadem provází Mats Rogers, který tato veledíla představuje z laického pohledu a často neváhá přidat ruku k dílu. (TomStall)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Predstavovanie obrovských objektov je ok, aj keď ich škála je dosť široka, od veľkých tovární (elektrárne, baliarne, pošta, noviny,...) cez kulisy v cirkuse až po mohutné bagre či vzducholode. Prievodca, aj keď sa snaží vnesť vždy nejaký ten humor, je skôr jednoduchý človek, ktorý inteligenciou veľmi neovplýva, čo sa prejave viackrát aj jeho otázkach, ktoré sú stupídne. Hoci je to veľký chlap, viackrát sa ukáže, že sa v niektorých situáciách bojí ako malé dievčatko. Navyše ho niekedy pristihneme, ako si z ničoho nič hlasito a falošne spieva, či napr. sa potrebuje s "domorodcami" sbližovať až priveľmi a pričasto. Ináč seriál začne rýchlo nudiť, pretože mu chýba invencia a tiež systematické spracovanie. Videná 2. séria. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Když člověk zkousne americké bezhlavé sebevědomí a humor průvodce, tak první díl nebyl špatný (umělé ostrovy v Dubaji,experimentální elektrárna a lodní cesta v Německu). ()

Reklama

Reklama