Reklama

Reklama

Na shledanou v září

  • USA See You in September (více)
Trailer

Obsahy(1)

Originální romantická komedie se odehrává v dnešním Manhattanu. Lindsay je krásná žena, která má zdánlivě všechno, ale hluboce se bojí závazků. Když zjistí, že si její terapeut bere dovolenou na celý srpen, cítí se šokovaná a opuštěná. Místo toho, aby se s tím smířila, vymyslí se svou nejlepší přítelkyní Monicou plán. Podle seznamu pacientů zorganizuje Lindsay terapeutické sezení pro skupinu Manhattaňanů, kteří všichni potřebují léčbu, ale hlavně je spojuje rozčílení, že je jejich terapeuti opustili. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Béčkovosťou to srší počas celej stopáže......ale tá jóga nemala chybu, tá ma pobaviť dokázala ( škoda, že ako jediná). ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Béčkový film, který se odehrává v dnešním manhattonu. Lindsey (Estella Warren) se chronicky bojí svých závazků a proto když jí přítel požádá o ruku, rozejde se s ním. Útěchu hledá u své terapeutky (Whoopi Goldberg). Ta jí ovšem oznámí, že všichni terapeuti na manhattonu mají dovolenou. Takže se celý srpen musí obejít bez jejich rad. A odtud začíná příběh nabírat na stupiditě. Lindsey, která je na terapiích závislá, si místo aby se vydala do jiného města rozhodne uspořádat vlastní terapeutické sezení....... Příběh vážně nudí a nakonec skončí happyendem. Celkově 15% ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě velmi, ale velmi překvapil. Normálně nemám moc ve zvyku koukat se na filmy, kde znám sotva jednoho herce, ale tady mou motivací byl David Eigenberg a zajímavý děj. Sonda do života vcelku normálních Američanů, kteří se rozhodnou pro společnou skupinovou terapii, když jim na celý měsíc odjedou terapeuti na dovolenou. Bylo to vtipné, bylo to romantické, bylo to roztomilé. Trochu mi to přípomínalo film Až tak moc tě nežere. Konec jsem čekala, ale to neznamená, že by se mi nelíbil. Hodnotím jako dobrou a koukatelnou romantickou komedii. ()

popelka595 

všechny recenze uživatele

když se zrovna necítíte dobře, něco na vás leze, takže zrovna nejste na výběr filmu extra nároční, dívat se na to dá, byť bych to znovu vidět nemusela ()

ssscream 

všechny recenze uživatele

A může to bejt rádo, že to nedostalo odpad! Whoopi by na plakátu rozhodně být neměla, protože z celý délky 85 minut filmu se tam objevila asi na minutu - tím její výstup skončil - její jméno by ve výčtu herců mělo být rozhodně až na posledním místě! A film jako takovej? Komedie, ani náhodou... na komedii si to jenom hraje. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama