Reklama

Reklama

Pes, který zachránil Vánoce

(TV film)
  • USA The Dog Who Saved Christmas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Labrador Zeus je policejní pes ve výslužbě. Kdysi byl platným členem jednotky K- 9, teď by si měl užívat odpočinek a pohodu v nějaké milující rodině. Jeho neštěstím je však staré trauma, kterého se neumí zbavit a nedokáže štěkat. Skončí v útulku, kde se ostatní chlupáči smějí jeho optimismu, že by si ho mohla adoptovat dobrá rodina. Zeusovo přání se přece jen vyplní a ujme se ho rodina Bannisterových, kteří právě hledají hlídacího psa. V jejich ulici se totiž množí loupeže a co je lepší než živý alarm?! Paní domu Belinda není zpočátku nadšená manželovým rozhodnutím, ale když zjistí, že Zeus neštěká, vezme ho na milost. Při zkoušce se ale Zeus neuvedl, jak od něho očekávali, a tak asi po Vánocích poputuje zpátky do útulku.Ubohý Zeus nechce přijít o svou rodinu, ale co má dělat? Naskytne se mu příležitost na Štědrý den, kdy všichni odjedou k babičce a do domu se dostaví nezvaná návštěva. Jsou to trochu přitroublí zloději Ted (Dean Cain) a Stewey (Joey Diaz). Zeus na ně jen čekal a to budete koukat, jak s nimi zatočí! (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

andrii 

všechny recenze uživatele

Zván jsi, aby dárečky s dlouhými prsty, lapky cukroví a jmelí, doběhly, draply tvé tlapky. Pasován na drába, zvoneček čtyř. Separuje rozbité ozdobičky svátků (ta)jemného světla. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Malým milovníkům pejsků by se to mohlo líbit, ovšem dospělé diváky tahle nepříliš vtipná rodinná komedie asi moc neosloví. Obecně mám ráda filmy, kde jako hlavní hrdinové vystupují živá zvířata, ale bohužel ani já z toho nejsem zrovna dvakrát nadšená. Příběh je přímočarý a snadno předvídatelný, což bych vzhledem k žánru klidně pominula. Nicméně mi vadilo někdy až extrémně hloupé chování postav a český dabing byl taky dost příšerný. (40%) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Existuje nejeden vánoční film, v němž hlavní úlohu hrají pejsci. Tento film se však snažil zajít ještě trochu dál a pokusil se být jakousi psí variací na film Sám doma. První polovina filmu je o tom, kterak otec rodiny těsně před Vánoci přinesl pejska z útulku a kterak tento pejsek neumí štěkat a je vlastně k ničemu. V druhé polovině filmu rodina odjíždí na Štědrý den k babičce a toho využijí zloději, kteří se do domu této rodiny vloupají a tím jediným, kdo je může zastavit, je hlavní hrdina, pejsek Zeus. Tento film je zajímavý, neobvyklý, atraktivní a občas i vtipný, zkrátka se jedná o fajn vánoční komedii pro celou rodinu. Nicméně faktem zůstává, že příliš mnoho kvalit tenhle film nepobral, ostatně od TV filmu, pokud tedy není z produkce HBO, nelze ani nějaké přílišné kvality očekávat, takže v tomhle směru film působí tak, jak jsem asi dopředu očekával. Ale pokud se na film díváte o Vánocích, pokud máte rádi filmy s pejsky a pokud nepohrdnete žánrem rodinná komedie, tak si myslím, že vás dokáže tahle záležitost zaujmout. Celkově film vnímám jako průměrný film, kterému tím pádem uděluji tři hvězdičky. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Opulentnosť pazúrov pekla zdá sa nie je ohraničená a poskytuje strašidelnú víziu pre večné zatratenie nevšímavých. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama