Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem Vijaye Shkhawata (Harman Baweja) a jeho otce Rama (Anupam Kher), který má velké ambice, aby se jeho syn stal hráčem národního kriketového týmu Indie. Vijayovi se to přeci jenom po sedmi letech podaří. Po celou dobu je mu po boku jeho věrná „kamarádka“ Nandini (Amrita Rao). Vijayovi ale stoupne sláva do hlavy a zapomene na své přátele a rodinu, hluboce tak ublíží svým blízkým. Po rychlém vzestupu následuje rychlý pád a Vijyovi se „otevírají oči“. Podaří se mu opět dostat na vrchol a odpustí mu přátelé a rodina?
Snímek obsahuje autentické záběhy z vrcholových kriketových zápasů a nechybí ani profesionální hráči. Proto film ocení hlavně znalci kriketu. (SIRRIUS)

(více)

Recenze (1)

Zajímavosti (1)

  • Mezi hráči se objevují skutečné hvězdy jako Mike Hussey známý jako „Mr Cricket“, Sajid Mahmood, Simon Jones, Craig McMillan, Daryl Tuffey nebo Nathan Astle. Větší roli si zahrál legendární Brett Lee, 2. nejrychlejší nadhazovač na světě s rychlostí nadhozu 150 km/h. Ve filmu se celkem objeví 44 špičkových kriketových hráčů z Indie, Pákistánu, Austrálie, Jižní Afriky, Srí Lanky a Nového Zélandu. (SIRRIUS)

Reklama

Reklama