Reklama

Reklama

Případ zamilovaného synovce

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie / Hudební
Československo, 1976, 25 min

Obsahy(1)

V roce 1976 vznikla malá televizní hudební a kriminalistická hříčka o jednom zamilovaném mládenci a krásné dívce. Vašek (J. Hrzán) zahlédl v protistojící tramvaji krásnou dívku s kytarou (L. Filipová) a okamžitě se zamiloval. Tramvaj odjela a mladík zamířil ke svému strýci (J. Vala) kriminalistovi, aby mu pomohl vypátrat její totožnost. Nakonec se pátrání podařilo, a to i za přispění písniček Ivana Mládka a jeho kapely. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Upřímně? Tohle byla pěkná konina, i když moc hezky obsazená. Valovi ten kriminalista sedl, ani se nemusel ve hraní moc namáhat. Byl naprosto civilní. Lenka Filipová a Jiří Hrzán mohli být více crazy. Dodalo by to příběhu šmrnc. Jo,jo, láska hory přenáší. Dneska by to šoupnul na Facebook a bylo by po legraci. Písničky Ivana Mládka byly fajn, ale raději bych si je poslechla někde u táboráku na Slapech. ()

rozum i cit

všechny recenze uživatele

Po pravdě blbinka s velmi prostým scénářem, která působí jako studentský film sloužící v podstatě jen jako kulisa pro Mládkovy písničky. Zápletka naprosto banální. Jak nalézt dotyčnou slečnu jsem věděla od první minuty (taky jezdívám občas tou 17), naštěstí na to po dvaceti minutách přišla i policie. Snahu dát humorným způsobem do kontrastu obecnou představu o dramatickém pátrání kriminálky s prostou realitou lze ocenit. Úroveň trochu pozvedá Valův věcný a civilně zahraný policejní důstojník. Dívat se na to vcelku dalo, ale zároveň to není nic, co by si člověk zapamatoval, nebo co by bylo zapamatování hodno. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Krátký snímeček, který má poukázat zábavnou formou na práci kriminalistů. Jako dílo vepsí, jako hraný dokument ještě horší. Dávám něco málo Ivanu Mládkovi a jeho hudbě. Také pan Hrzán musí něco dostat, je to můj oblíbenec. To by asi bylo vše ne? No, nakonec, bavil jsem se, občas i pousmál, tak proč nedat šedesátku, že jo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama