Reklama

Reklama

Nat sul

Trailer

Obsahy(1)

Hyuk-Jin se právě rozešel se svou přítelkyní a šel svůj zármutek zapít s kamarády, kde oni vymyslí, že pojedou na dovolenou na venkov k jednomu známému. Druhý den však Hyuk-Jin stojí sám na nádraží a jeho přátele nikde nejsou k dohledání. Po telefonátu se dozvídá, že zůstali v Soulu a nepřijedou dřív jak pozítří a ať se ubytuje u toho jejich známého a počká na ně. Hyuk-Jin však zabloudí a jeho cesta alkoholem a spousty nečekaných příhod začíná. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Velice zábavný snímek, který začíná „chlastací scénou“, kdy "hlavní hrdina" zapíjí svůj rozchod s dívkou se svýmí kámoši, a těm se zrodí nápad pořádně si povyrazit mimo město, aby rozptýlili špatnou náladu svého kamaráda, který je z rozchodu hodně špatný. Plánují jet hned další ráno, jenže jak to všichni přehnali s alkoholem, tak na nádraží dorazí pouze „hlavní hrdina“, který na ně nějakou dobu čeká na nádraží, poté volá kamarádovi, který celý tento rozptylující výlet vymyslel, ale ten mu poví, že jsou ostatní u něho v bytě „na plech“ po minulé noci a že má vyrazit sám. Nadiktuje mu adresu „penzionu“, kde měli dále pokračovat v alkoholových dýcháncích, kde má na něj počkat a zatím se nějak zabavit sám. Tímto se rozjíždí příběh celého filmu, ve kterém není nouze o zábavné scény a hlavně litry alkoholu (o tom vlastně ten celý film je především, jak plyne z názvu). Velice osvěžující film s typickým korejským humorem. Vřele doporučuji. 85%. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Zvláštní komedie, má to trochu delší rozjezd, ale pak už to jen plyne a hlavní hrdina zažívá nejrůznější dobrodružství. Malinko ponuré, ale zase ty barvy a zima navozovaly ten dramatický žánr. Jinak celkem oddechová komedie. 70% ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Mimořádně otravný, nevzhledný a zbytečný film. Jeho nevzhlednost vězí v použití statické kamery, neinvenčního použití střihu, který buď tupě sleduje postavy, jak si vyměňují zbytečná slova, nebo překlenuje hodiny stejných záběrů, což předvádí, jak hlavní hrdina nemá do čeho píchnout. Obraz působí přeexponovaně, jakoby vyšisovaně a navíc ušmudlaně, což ovšem ladí s děním, neb i to bylo ušmudláno. Člověk záhy prokoukne, že Hyuk-Jinovi bude scénář valit do cesty jeden drobný ústrk za druhým, přičemž zpozoruje určitou snahu je stupňovat. Když k tomu člověk přičte snahu ta drobná neštěstí předvést jako poměrně uvěřitelná, získá v součtu předvídatelnost. +++++ Uhodl jsem (SPOILER), že bude okraden, že ho bude obtěžovat homosexuál, že se ubytuje ve špatném baráku, že dívka nebude sama alespoň tušil (KONEC SPOILERŮ) a ještě pár drobností. Působí to dosti trapně, když pointu vtipu odhalíte několik minut dopředu. Pak skutečně přijde, obrátíte oči v sloup nad suchostí, s jakou se předvádí a jedete dál. Zábava minimální, pobavilo mě jen "darované víno". +++++ Film uspěl snad jen v tom, že chvíli jste mohli sdílet jeden protagonistův pocit, nekonečnou nudu. Snad by se dalo i něco navymýšlet o tom, jak film přináší vhled do údělu a povahy dnešního člověka, ale nerad bych někoho urazil. Že se někdo nudí zaseknut na konci světa a heterosexuála netěší chtivé mužské obejmutí, je pochopitelné. Našlápnuto k odpadu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama