Reklama

Reklama

Experiment strachu

(TV film)

Stále populárnější herečka CLEA DUVALL (NARUŠENÍ, TAKOVÁ NORMÁLNÍ HOLKA) předvádí strhující výkon v mysteriózním hororu plném nečekaných zvratů a nervydrásajícího rozuzlení. Hrdinkou filmu je Cassie – studentka psychologie, která se stala v dětství obětí mentálně narušeného únosce. Aby se jí podařilo zbavit démonů minulosti a zároveň dokončit svou diplomovou práci, rozhodne se pro nečekaný experiment. Nechá se přijmout coby požární hlídka strážní věže, která leží v naprosté izolaci. Ale jakmile se ocitne sama, začnou se dít divné věci. Cassie si připomíná stále více podrobností z minulosti a postupem času už si sama není jistá, jestli jsou události kolem ní reálné, nebo je vše pouze výplodem její paranoie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Námět dobrý zpracování strašné. Cassie jde na práci na 4 týdny hlídat jakousi věž a tam se jí ozve jakože duch dívka která z toho dřív zešílela. Film je nejenže strašně předvidatelný ale i blbý a logika dostává tvrdě na prdel to nemluvím že po tom co jí to jeden z těch chlápků udělá je Cassie úplně v poho a vypadá jako by s ní chtěla rovnou do postele :-). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle mě překvapilo. Říkejte si co chcete ale mě se tohle prostě líbilo, chatka uprostřed lesů, foukání větru, všude okolo tma, a v té tmě něco je. Pozor možný spoiler film jde svojí pomalou cestou a já mu to nemám za zlé, Clea Duvall je moc pěkná herečka což nemůžu říct o Woodsovi to je takovej ksicht že bych blil. A celej jeho experiment byl pěkně dementní, konec mě překvapil, čekal jsem něco ve smyslu "Ale mi jsme ti nevolaly" a nakonec nic. To mě překvapilo docela mile. A on celej film byl takovej dobrej. Za mě 4*. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

[spoiler, ale beztak je to jedno] Moc pěkně to začalo. Od chvíle příjezdu k chatce jsem byl v křesle zaraženej jak pecka a televizní vizuál atmosféře ani trochu nevadil. A i když film probíhal pěkně schematicky a předvídatelně, dařilo se mu navozovat docela nepříjemné mrazení. Ovšem závěr doopravdy překvapil. Čekal jsem gradaci k velkému finále a ne, že se před koncem roztáhne opona a budou se rozdávat lízátka. Nasrat, Promarněný potenciál. Nebýt mé oblíbené kůstky v hlavní roli, jdu s hodnocenim ještě níž. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Od mala mi bylo neustále vtloukáno do hlavy, že strachu se zbavím jedině tak, že se mu postavím tváří v tvář. To samozřejmě byla teorie, ale praxe byla trochu jiná. Bát se něčeho je naprosto normální. Musím říct, že to hlídkování v lese na opuštěném místě by nebylo nic pro mě. Já potřebuju mít kolem sebe lidi. Podzimně zabarvený les, kde byly chatky hlídkařů, měl něco do sebe. Vyzařovala z něho jakási melancholie. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po kanadskom snímku "Experiment strachu" som siahol najmä kvôli tomu, že hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Clea DuVall. Už viac krát som si ju všimol v rôzných vedľajších úlohách. V tomto mysterióznom horrore dostala mnoho priestoru predviesť svojej herecké schopnosti. Nesklamala ma. Výborne zahrala postavu vysokoškolskej študentky Cassie, ktorá na osamelej protipožiarnej strážnej veži uprostred rozľahlých lesov bojuje so svojimi traumami z detstva. *** ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama