Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No zvrhlo sa to do niakej krimi, ktorá je predvidateľná a hlavne ten koniec mi bol viac ako jasný. No tak ako dvojka tak ani trojka sa na prvý diel nechytá a bohužiaľ The revelations sa už nedá nazvať osudovým dotykom, je zneho vybratý akurát námet v cestovaní v čase, ale inak veľmi slabé a hlavne mi tam chybali tie zmeny ktoré účastnika "skokov" vždy po vráteni s minulosti čakali...okrem novej vraždy sa tu nič nestalo...všetko po starom...sklamanie ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přehodnocuju svůj původní ne moc dobrý názor. Na rozdíl od dvojky, zde byla snaha o nějakou menší originalitu, tedy skoky v čase obstarala tentokrát cesta myšlenek se soustředěním a děj se zabýval více kriminální cestou - hledáním vraha. Trochu by mi vadilo to obohacení (naštěstí jen jednou) erotickou scénkou a hromadou explicitní krvavosti. Ale dobře, z čeho jiného může film určený pro DVD vytěžit? Jinak i docela zajímavé, napínavé, konec těžce překvapivý (jen z hlediska prvního zhlédnutí) a opět rozporuplný. Na první díl to sice nemá ani zdaleka, ale mohu s jistotou říct, že si vedl o něco zajímavěji a lépe, než nemastný neslaný druhý díl. 60% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu, tak tá Samova kamarátka z detstva nie je až taká kamarátka z detstva a neprišla Sama poprosiť o pomoc pri hľadaní jej sestry, ale pri pátraní po jej vrahovi. Ináč peace. A čo sa filmu týka, tak v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma je cítiť zostupná tendencia, no chvalabohu nie veľmi rapídna. Priemerný priemer s priemernými hereckými výkonmi, priemerným scenárom, priemerným divákom za priemernú cenu. Teda priemerný film na vyplnenie priemerných 105 priemerných minút. Priemerných 50 priemerných %. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší, jak výborná jednička a jisto jistě mnohem lepší, než příšerná dvojka. Každopádně scénáristé měli výtečný nápad zkřížit cestování v čase s detektivkou. Způsob provedení a režie už takovou chválu nezaslouží, ale rozhodně se na to dá dívat. Nejpovedenější z celého filmu však považuji samotný závěr. Ten mě příjemně překvapil a rozhodně potěšil. Zasloužených 70%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama