Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Han22 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima tomu dávám tři hvězdičky. Bavil jsem se u toho přibližně stejně jako u dvojky, ale jiným způsobem - dvojka byla zdlouhavější, ale víceméně kopírovala jedničku a změny co udávaly po skocích byly logické. Trojka je napínavější, brutálnější, ale když se to veme kolem a kolem, tak je to jen obyčejný thriler s nepřekvapivou pointou (čekal jsem opravdu že tvůrci vymyslí něco lepšího než to co mě napadlo hned skoro na začátku). Navíc ony časové změny tu moc smysl nedávají. Jo a ta erotická scéna je fakt megatrapná. Takže pokud se smíříte s tím, že koukáte na celkem slušně fungující thriler, tak se to dá sledovat. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Toto tretie voľné pokračovanie skvelej jednotky nie je až tak zlé, ale ju tu pár nedostatkov, tak napríklad v jednotke ste s hlavným hrdinom cítili takmer všetko od začiatku až dokonca, tu som ale nič necítil. Ďalšia vec je že toto je vlastne niečo ako kriminálka. ... posledná scéna ... ehmmm bez komentára ()

Reklama

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se podle mě až moc snaží být něčím výjimečným a mindfuckovým, ale jak je známo, tak všeho moc škodí. Ještě k tomu se pase na úspěchu filmů s podobným tématem, takže kdo má už něco nakoukáno, tak si nejednou řekne, že mu to něco připomíná a to taky neni zrovna bod k dobru. Takže nakonec tady máme jenom další průměrný film. 53% ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak jako šla dvojka přesně po stopách prvního dílů, tak tady je to úplně jiný. Cestování lze ovlivňovat, následky ovšem ne a docela jsem čuměl jak moc se přilila brutalita. Některé záběry a vraždy jsou až hororový. Dost dlouho jsem se ale nudil, nevím proč, ale chytla mě hlavně až poslední 20minutovka, která je víc než dobrá a nechybí celkem nekompromisní závěr, ke kterýmu se v předchozím dílu režisér neodvážil. Pohodová jednohubka. 55% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po úbohej a zbytočnej druhej časti tu máme 3.pokračovanie výborného Butterfly Effectu a môžem povedať, že sa vcelku podarilo. Príbeh je založený na tom, že hlavný hrdina Sam si je vedomý svojej schopnosti ovplyvňovať a pozorovať udalosti už minulé a toto aj využíva na spoluprácu s políciou pri chytaní zločincov. Raz sa však rozhodne vrátiť do vlastnej minulosti, všetko však dopadne horšie ako si predstavoval. Dej je zaujímavý a napínavý, samotný film je o dosť temnejší a dospelejší než jeho predchodcovia, herecké obsadenie je tiež slušné, len škoda, že samotné finálne rozuzlenie je možné úspešne predvídať už približne v polke filmu. Bez ohľadu na "značku" Butterfly Effect však ide o podarený, atmosférický film zo série After Dark Horrorfest 2009. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama