Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po úbohej a zbytočnej druhej časti tu máme 3.pokračovanie výborného Butterfly Effectu a môžem povedať, že sa vcelku podarilo. Príbeh je založený na tom, že hlavný hrdina Sam si je vedomý svojej schopnosti ovplyvňovať a pozorovať udalosti už minulé a toto aj využíva na spoluprácu s políciou pri chytaní zločincov. Raz sa však rozhodne vrátiť do vlastnej minulosti, všetko však dopadne horšie ako si predstavoval. Dej je zaujímavý a napínavý, samotný film je o dosť temnejší a dospelejší než jeho predchodcovia, herecké obsadenie je tiež slušné, len škoda, že samotné finálne rozuzlenie je možné úspešne predvídať už približne v polke filmu. Bez ohľadu na "značku" Butterfly Effect však ide o podarený, atmosférický film zo série After Dark Horrorfest 2009. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak jako šla dvojka přesně po stopách prvního dílů, tak tady je to úplně jiný. Cestování lze ovlivňovat, následky ovšem ne a docela jsem čuměl jak moc se přilila brutalita. Některé záběry a vraždy jsou až hororový. Dost dlouho jsem se ale nudil, nevím proč, ale chytla mě hlavně až poslední 20minutovka, která je víc než dobrá a nechybí celkem nekompromisní závěr, ke kterýmu se v předchozím dílu režisér neodvážil. Pohodová jednohubka. 55% ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Možná to bude tím že film z roku 04 jsem neviděl,ale mě Revelations opravdu bavil. Zajímavý a vcelku napínavý příběh a podařené finále dělají z filmu super podívanou u které jsem se nenudil. Dost mě překvapila i brutalita v některých scénách a nejde prostě nezmínit scénu ve které hrála Melissa Jones i díky ní nemám problém dát 4*. 80% --- 8/10 IMDb ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No zvrhlo sa to do niakej krimi, ktorá je predvidateľná a hlavne ten koniec mi bol viac ako jasný. No tak ako dvojka tak ani trojka sa na prvý diel nechytá a bohužiaľ The revelations sa už nedá nazvať osudovým dotykom, je zneho vybratý akurát námet v cestovaní v čase, ale inak veľmi slabé a hlavne mi tam chybali tie zmeny ktoré účastnika "skokov" vždy po vráteni s minulosti čakali...okrem novej vraždy sa tu nič nestalo...všetko po starom...sklamanie ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film je poměrně slušně zpracovaný, ale jsem opravdu alergický na typy snímků, používající název svých předchůdců a majících přitom minimum společného. Oproti předchozím dílům (naprosto excelentní jedničce a spíše průměrné dvojce) tu máme sice dalšího "cestovače" v čase, ALE.... Tohle je bohužel velké ALE, jelikož celá myšlenka cestování pouze pomocí zapsaných či vyfocených vzpomínek se mění na lítání do kteréhokoliv data, co si hlavní hrdina vzpomene. Snímek se stává podprůměrným také kvůli celkovému nepochopitelného zmatku ve změnách přítomností a i když je vyústění překvapivé a celý film by posunul o příčku výše, má smůlu. ... Prostě a jednoduše, jde o """pokračování""" => musí nastat konfrontace s předchůdci. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama