Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film režiséra George Mendeluka pojednává o mladé spisovatelce Courtney Snow, kterou stále ve snech straší sebevražda její kamarádky ze střední školy. Navzdory tomu se rozhodne ne stejné škole učit. Ve škole se setkává s velmi zvláštní studentkou Laurel, která vypadá jako reinkarnace její kamarádky a dokonce zná odpovědi na otázky, které mohla znát jen ona... (popkec)

(více)

Recenze (5)

sarah_w. 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný Thriller s prvkami, ktoré akože majú desiť a zápletkou, ktorá je od začiatku jasná. Ak niečo nemám rada, tak ak od začiatku viem, ako to bude na konci. Možnože som to nevedela úplne od začiatku, ale trvalo mi asi päť sekúnd, kým som vyriekla, že samovražda strašiacej bývalej najlepšej kamarátky zrejme nebola tak celkom samovražda a v priebehu ďalšej štvrťhodiny som vyslovila "a ak ju niekto naozaj zabil, tak určite tento". Na otázku mojej spolubývajúcej, s ktorou sme si vychutnávali túto neskorú večernú "chuťovku" z Kanady, že "prečo?" som proste iba odpovedala, že tak je to v každom zlom filme - síce nevieš, prečo bude ten človek napokon vrah, ale proste to od začiatku vieš. Pretože je to proste vidieť. Celé slabota, aspoň tie duchárske veci mohli byť desivejšie, aby som sa mykla pri jedení popcornu. Sama sebe sa divím, že som nedala rovno odpad. ()

lucy.lu 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný rádoby thriller/horror, od kterého (doufejme) nikdo nic nečeká. Neuvěřitelné, k čemu všemu dožene člověka nespavost. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Tak jsou tam asi 3 lekačky vyznějící do ztracena, ale hlavně jde o drama s lehce noční atmosférou. Jedna učitelka/spisovatelka odhlauje pomalu příběh předcházející smrti její nejlepší kamarádky. Samotný příběh se schovává pod mnoha rozhovory a nenápadným přibližováním se k cíli. Něco v tom filmu je, co si získalo mou pozornost a tím i 4*. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Televizní duchařina slabá jak čaj, která nenažene strach a většina filmu je hodna nudy a zívání. Sotva dvě hvězdičky za film, kterej se dá sotva nazvat hororem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama