Reklama

Reklama

Ocelová žena

  • Itálie The Iron Girl (více)

Obsahy(1)

Studentka Susan (Sarah Brooks) je vášnivou sportovkyní a každou volnou chvíli vyplňuje tréninkem na kolečkových bruslích. Bohužel se takto při jedné z vyjížděk stane terčem zájmu motorkářského gangu, který ji znásilní. Susan záhy zjišťuje, že oficiální místa nemají možnost či vůli viníky vyhledat a potrestat, proto jí nezbývá než započít s tvrdým tréninkem a vzít spravedlnost do vlastních rukou. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle komentář je tu první a být vámi, beru ho jako otřesné memento a tomuto výtvoru se vyhýbám jako nakaženým leprou. Pokud nechcete zažít příběh bruslařky (má kolečka, žádná Sáblíková), kterou ojede parta motorkářů. Její cestu za pomstou za nekvalitní sex nám tvůrci popisují v nemožně dlouhých osmdesáti minutách. Tahle akce se vleče jak důchodci do Kauflandu a podívaná je to stejně zábavná. Děs a hrůza. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Převeliká škoda pane DeAngelis, po první třetině (a Thunder a Ultima partita) jsem chtěl začít být Vaším věrným fanouškem, ale bohužel nastolené tempo nevydrželo do konce. Tuhle perlu do Čech obligátně přivezl exkluzivní dovozce italských lahůdek Q film. Sexy bruslařka utrpí tradiční znásilnění přes kalhoty (ne že bych vyžadoval novej I spit on your grave, ale tohle mě vždy pobaví), načež vyhledá starého Číňana, který z ní během dvou týdnů na pláži vyrobí zabijáckou mašinu. Následně si koupí motorku a splní několik zkoušek, aby se mohla stát členkou Mrtvých andělů, vymlátí jednu hospodu a nastraží super léčku na své trýznitele, které zbije v zřejmě nejtrapnější bojové scéně všech dob. Zlatý fond Rape&Revenge ti řikám. Uf, bavil jsem se nemálo, jen prostě mohl při takhle zjevné srágoře De Angelis víc tlačit na pilu a přidat pár dalších béčkových nápadů. V hlavní roli dvojnice Megan Fox Sarah Brooks, která už nikdy v žádnym jinym filmu nehrála. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama