Reklama

Reklama

Maturitní sex

  • Česko I Bart má holku (více)
Trailer

Maturant Danny (Steven Kaplan), jehož rodiče se nedávno rozvedli, se chystá na maturitní ples a jediné, co mu schází ke spokojenosti, je dívka. Bydlí totiž ve floridském komplexu důchodců a tam o pěknou mladou holku prostě hned tak nezavadí…  „Jaká jiná noc v životě může být důležitější? Snad svatba, ale u té hrozí, že skončí rozvodem.” mudruje Dannyho kamarád Craig při polehávání u bazénu ve floridské kolonii důchodců, které oba říkají domov. O jakou noc jde? Samozřejmě o maturitní ples. A maturant Danny (Steven Kaplan) chce jenom to, co by chtěl na svém maturitním plesu každý normální mladý muž - prožít s hezkou dívkou trochu lásky. Má už objednaný hotelový pokoj, limuzínu i smoking a jeho nedávno rozvedení, poněkud dysfunkční rodiče, kteří sami hledají lásku (William H. Macy a Cheryl Hinesová), mu ze všech sil drží palce. K dokonalosti večera ovšem chybí jediná, leč zásadní věc - dívka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

messi@h 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že takových poctivých 60 % si tenhle film zaslouží. Nejedná se o žádnou komedii "k popukání", jaké nabízejí filmy typu Prciček, ale je to klidný, pohodový snímek. Nedočkal jsem se fekálních vtípků, za což jsem vděčný. Nejde tady dokonce vůbec o sex (což je pro mě příjemné překvapení a pro někoho nejspíš zklamání), jak už ostatně napsal honajz, který podstatu filmu vystihl skvěle. Je to takový úsměvný pohled na život jednoho maturanta, kterému se rozvedli rodiče, ale přesto má pořád rád oba dva (a oni jeho, i když každý z nich má své slabé stránky), a který si neuvědomuje hloubku citů, které sdílí se svojí dlouholetou kamarádkou. A to vše je zasazeno do rámce hledání partnerky na maturitní ples, se kterou bude zvěčněný na fotce. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl v galerii W. H. Macyho a to jeho šílené háro, musel jsem tento film vidět a naštěstí jsem se nenechal ovlivnit zdejším nízkým hodnocením a dobře jsem udělal, protože to byla pohodová komedie bez fekálností a trapností, které by si člověk normálně představil pod názvem "Maturitní sex"... Nejlepší scéna, když Macy vysvětluje synovi, jaké mají ženy signály... :-D ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná snad retro komedie (celé to má vzhled 70. let) o klukovi, který zoufale shání holku na maturitní ples. A o sex vůbec nepůjde. Ty české distribuční názvy fakt nechápu - Trestatel je přeložen jako Kat, Genová generace jako Generace Gen, a film o tom, že Bart našel holku (Bart Got a Room), nepravdivě odkazuje v českém názvu na nějaký maturitní sex. Který zde fakt vůbec není a ani ten film o tom není. Vypadá to celé - určitě schválně - jako film ze 70. let, je i podobně stavěný, takže nečekejte žádnou větší akci, i když i na tu dojde, ale spíše konverzační komedii na téma, jak sehnat holku na maturitní ples. Ne, skutečně ten kluk nechce zasunout (nebo možná jo, ale nikde se o tom nemluví), jen chce, aby maturitní fotka, která mu zůstane pak na celý život, měla pro něho nějakou kladnou hodnotu. Jenže ta roztleskávačka, co ji každý den vozí v autě a vypadá to, že snad něco by mohlo být, se mu nakonec vysměje, jak si mohl něco takového jen pomyslet, a tak začíná šílený souboj s časem, protože maturitní večírek je za dveřmi. Tatínkův nápad najmout profesionální prostitutku nakonec nedopadne ale ani trochu dobře (ale zase je to veselá historka), a dojde ještě k několika podobným příhodám, než vše v podstatě šťastně skončí na mazel tovu - neptejte se mne, jak k tomu dojde. Protože když se naladíte na onu příjemnou retro vlnu, může vás film svými chytrými a vtipnými dialogy zaujmout. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Mne to celé pripadalo také mdlé, na pol plynu, bez života. Komédia to nebola určite, takmer nič komediálne tam nebolo. Jedinou výhodou bola stopáž o hodine a štvrť, na takýto film to úplne stačí, aj keď musím povedať že už po polhodine som pozeral čoraz častejšie na časomiéru a začínal sa nudiť. A český názov filmu je úplne prestrelený, pretože v tomto filme skutočne o nijaký sex nejde. Dávam jednu hviezdu, byť úplne márne to nebolo, ale nebolo to ani nič čo by stálo za ďalšie pozretie, nieto ešte za kúpu DVD. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ono je to taková blbost, až je to chvilkami dobré:). Děj klasika, ale konec neobvyklý. Jen jsem čekal, že z ní udělají mnohem větší kočku, snad i maminka je hezčí a ta ségra no jó:)! Je tam strašně moc čápů nebo co to je a to jsem nedával:). Pak scéna, kde tatínek popisuje signály jsou super. Taková velká oddechovka, věděl jsem do čeho jdu:). Maturitní plesy nedělám:D ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Keď pred koncom Danny tancuje so svojou matkou na židovskej svadbe, je možné za ním vidieť člena štábu s mikrofónom a slúchadlami. (maros336)

Reklama

Reklama