Reklama

Reklama

Love the Beast

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Austrálie, 2009, 92 min

Obsahy(1)

Eric Bana, australská filmová hvězda s vášní pro auta, zjišťuje, jakou roli v jeho životě hraje již 25-ti letý vztah s jeho prvním autem - Ford Falcon Coupe. Dokumentárně pojatý film sleduje Ericovu cestu od závodních aut, přes červený koberec, k uvědomování si důležitosti rodiny, přátel a naplňování dětských snů. Ale hlavně je o rychlé jízdě, velmi rychlé. Ve snímku dále účinkují automobiloví nadšenci Jay Leno či Jeremy Clarkson. (n3xis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Choucas 

všechny recenze uživatele

Film pro muže, kteří své auto milují více než ženy. Ti se budou bavit - a zbytek? Zeptá se jak je tohle možný? Vždyť oni nemůžou být normální! Kašlete na to, a mějte svojí bestii v garáži, milujte ji a jezděte. Protože jízda, je cíl! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

"K autu si můžeš vytvořit vztah... to ale lidé co autům nefandí nikdy nepochopí". Asi tímto citátem Jeremyho Clarksona se dá vyjádřit celá myšlenka filmu a dokonce i definovat cílová skupina diváků. Pokud tedy automobil považujete výhradně za dopravní prostředek a užitkové zboží, klidně můžete sledování vynechat. Osobně jsem vždycky cítil obdiv k lidem co nemají automobil jen za spotřební zboží a Eric Bana je jedním z nich. Mají svůj sen a cíl a jdou vytrvale za ním. Logika jde stranou, priority jsou jinde. Blázni... Sakra jak já jsem rád, že patřím také mezi ně :). ()

Reklama

Wbcko 

všechny recenze uživatele

"Love is love man, love is never wrong." Tohle není film o autě, ale o opravdovém přátelství, věrnosti a lásce. Moc hezké. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama