Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Jesse Stone (Tom Selleck) přišel kvůli problémům s alkoholem o práci i rodinu. Aby zapomněl, odjíždí do městečka Paradise, kde se chce ucházet o místo šerifa. Práci získá. Jednoho večera je donucen zasáhnout proti místnímu hrubiánovi Joe Genestovi, kter napadl svou ženu. Jeho zásah byl rychlý a tvrdý. Ne každému se ovšem jeho způsob zamlouvá. Místní právnička, se kterou se později sblíží, mu naznačí, že problémy se u nich tímto způsobem neřeší. Jesse Stone začne nahlížet pod zkorumpovanou pokličku napohled poklidného městečka. Když zjistí, že jeho předchůdce byl zavražděn, i on se ocitne v ohrožení života. (videofil)

(více)

Recenze (36)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jedu do Massachusetts.............. V první řadě upozorním, že ačkoliv je tento příběh natočen jako druhý, jedná se o první příběh. Proto se vám linie nebude schodovat z předchozím příběhem. CITÁT - Tohle počítání prachů mě strááášně unavuje............ Proto tu Jesse Stone má ještě svého původního psa dovezeného z Los Angeles. Je tu pár dobrých hlášek, třeba ta o koblihách nebo ta CITUJI - Já jsem šerif, já vím všechno......... Příběh je opět smutný a ponurý s velmi dobrým obsahem. Hudba je také povedená a ladí s příběhem. CITÁT - Zabil ho v mém rajonu a musím s tím něco udělat..........80% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Z chronologické stránky mám teď v téhle filmové sérii bordel, protože v "Novém začátku" Jesse Stone teprve přijíždí coby nový šerif do městečka... nebo byl i z té předchozí řiťky vykopnut a zase změnil okrsek? Ať je to jak chce, bavila jsem se o něco víc než minulý týden. Pořád nic převratného, ale Tom Selleck v roli Stonea má své charisma a způsob řešení problémů svérázným strážcem zákona je více než sympatický. Nebudu spoilerovat, leč úvodní setkání se Stephenem... nebo to byl Alec?... možná Daniel??... prostě úvodní setkání s jedním ze špekatých bratrů Baldwinů bylo nejuspokojivějším zážitkem z celého filmu. Radost mi ovšem neudělala linie s Boomerem - není třeba mi cpát před čumák, že mě v nedaleké budoucnosti čeká stejně těžké období (slza ukápla). Příjemný film na klidný večer, nenabízí nic nového, nic super, přesto jde o slušný standard. Zdejší souhrné hodnocení je odpovídající - 63%. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá a lehce netypická televizní krimi. Pozvolna plynoucí vyprávění s působivou atmosférou, kde není zapotřebí honiček, explozí, postelových scén ani dalších tradičních berliček, aby divák udržel pozornost a zájem. Zásluhu na tom má nejen charismatický Tom Selleck, ale také hudba Jeffa Beala, která vyloženě nutí člověka pohodlně se opřít do křesla s hrnkem kafe nebo whisky, ponořit se do nálady vyprávění a nechat se unášet příběhem. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je utahaný asi jako ten pes na "smrtelné posteli". Pointa a závěr není nijak oslnivý, spíše takový průměr. Ale největší chybou u tohoto krimi, a to já nemám rád je odkrytí vraha hned, jak to spáchal. Pak už jen čekáte, kdy ho Jesse chytí či zabije. Hodně to vytáhl charismatický Tom Selleck s kterým jsem už sympatizoval v Přátelích. Obyčejná oddychovka na unavený večer(i když tenhle film možná unaví ještě více). 55% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Převážně televizní ikona Tom Selleck je hlavní postavou dalšího detektivního projektu. Jeho drsná tvář se uplatňuje i zde, ale s velmi poklidným průběhem. Ztvárnil tu šerifa nastupujícího v novém působišti a hned má co dělat s místní korupcí. Na snímku mi nejvíce vadí, že se tvůrci rozhodli pro kriminálku. Troufám si tvrdit, že jako detektivce by to fungovalo daleko lépe. Po velmi depresivním začátku se rozvinul pozvolný příběh, kde se stala vražda a my diváci už od počátku známe pachatele. A tak veškeré kouzlo napínavého pátrání po strůjci zločinu je pryč. Absence akčních scén vytváří s díla starou klasickou krimošku, kdy sledujeme jak se šerif dopracovává do zdárného dějového vyvrcholení. Odpočinkový snímek vhodný převážně pro starší diváckou generaci. Mladý divák přeci jen očekává nějakou tu rvačku či přestřelku, ale toho se zde nedočká. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Přestože snímek byl v rámci filmové série o Jesse Stonovi natočen jako 2. v pořadí, v dějové línii patří na 1. pozici. (ceskyhonza)
  • Přesto, že je Molly (Viola Davis) černoška, v románové předloze jsou všichni běloši. (Terva)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Nové Skotsko. (Terva)

Reklama

Reklama