Reklama

Reklama

Rinovi je třicet, trpí nadváhou, je posedlý pornem a ještě nebyl se ženou. Stále žije s otcem a má jen jednoho kamaráda. Naštěstí jeho otec pronajme pokoj dívce, která je, co se týče sexu, velmi otevřená a pomůže Rinovi prolomit ledy... Třicetiletý Rino Hanssen bydlí se svým otcem a čas tráví sledováním porna, pitím piva a kreslením komiksu, který pojmenoval Tlouštík. Nikdy neměl sex se ženou a má jen jednoho kamaráda: nesnášenlivého outsidera Filipa, jenž trpí astmatem. Jednoho dne však otec z ničeho nic pronajme pokoj mladé dívce Malin. Emancipovaná mladá žena má očividně ve svém životě zájem jen o sex, přátele a řádně divoký život. Rinova ochranná zeď, kterou si vybudoval jako ochranu před světem, se najednou otřásá v základech. Díky Malině a jejím přátelům se postupně stává součástí světa, kterému se celý život snažil vyhnout... je i nyní odsouzen k neúspěchu? (HBO Europe)

(více)

Recenze (22)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že v tomto komentáři bude spoiler... Romantický komedie o tom, jak největší lůzr nakonec získá srdce holky, která by si v normálnim životě o něj neopřela ani krumpáč, vznikaj v Hollywoodu jak na běžícim pásu. Tahle norská komedie se liší tim, že se nedočkáte žádnýho happy endu. Prostě femme fatale odjede pryč a hlavní lůzr si ho nadále bude muset honit u porna. Jinak hlavní lůzr je geek a tlustoprd a neni moc sympatickej, ani zábavnej. To už mi přišla daleko zábavnější postava toho jeho pošahanýho kudrnatýho kamaráda. Film mě bavil tak na 2 hvězdy, ale přidám ještě hvězdu navíc za to, že ten film je prostě takovej "jinej" a děj pro mě dost neočekávanej. Tlustoprd tady prostě dostává od svý vysněný čubičky strašnou čočku, ale vždycky za ní přileze a ta si s nim celou dobu vytírá prdel. Jinak jestli vám dělá potěšení sledovat, jak někdo šikanuje tlustoprdy, tak se můžete rovnou podívat na pořad Jste to, co žerete, kde Kateřina Cajthajzlová tlustoprdům před jejich zraky provede selekci potravin a v ledničce po jejim nájezdu zůstane jenom námraza. ()

GreenQueen 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že tento film sa mi páčil viac, keď som ho videla v pôvodnom znení s pôvodnými titulkami a polovicu som nerozumela. Po pustení s titulkami mne zrozumiteľnými som zistila, že ten film je ešte zvrátenejší a chorejší než sa na prvý pohľad zdalo. Nechápem, ako mohol prísť k tak veľkej medializácii, severania asi majú radi trochu drsnejší ehm humor. Aspoň, že koniec je pomerne netradičný, aj keď stále trochu nechutný. ()

Reklama

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Ač je to ptákovina na kterou jsem narazila jen tak náhodně, tak musím říct že jsem se tady hodně našla. Čím jsem starší, tím se mi bohužel potvrzuje že kromě mužů mám zájem i o ženy. A když je vidím takto, tak už nezatloukám, vzrušují mě. Hlavní roli hrál brýlatý tlouštík který mi úplně připomněl kluka který měl taky nadváhu a já byla do něj zamilovaná což bylo teprve nedávno. A říkala jsem mu že je nádherný polštářek. A v poslední řadě tam byla okrajová záležitost a to je mejdan. Co se týče mě a alkoholu tak jsem obvykle pouhá šedá myš se kterou nic není, ale v prvním semestru když jsem byla na večírku, tak jsem se mezi mladými neuhlídala a vypila jsem dvě sklenky bílého, rum s colou a jablečný cider. Ale kupodivu jsem nezvracela. Bylo na mě znát že jsem byla trošku připitá. Žádné osahávání holek však neproběhlo. Měla jsem naopak chuť líbat se s učitelem informatiky který mě z ní nechal propadnout a já jsem tím pádem musela to ve druhém semestru napravit. Proto už jsem dál nezacházela a raději jsem pelášila pryč abych vůbec trefila domů. Jojo, krásné vzpomínky... Ale čtvrtou hvězdičku jsem dala protože to skončí naprosto nepředvídatelně. Myslela jsem si že to skončí lacině jako třeba Another gay movie nebo Prci prci prcičky, ale konec to fakt mělo originální. To musím pro jedenkrát ocenit ikdyž už tento film víckrát vidět nepotřebuji. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrá komedie, i když na můj vkus až moc nenáročná a trochu moc se vzhlížející v amerických klišé komediích pro mladé. Skvělý severský cit pro drsnější humor je nahrazen spíše fekálnějším pojetím. Chvílema to funguje a jindy zase vidíte jen další klon Prciček a bůhvíčehoještě. Průměrná komedie, která leckoho dokáže potěšit, ale já čekal něco více zajímavého a originálnějšího. Komiks hlavního hrdiny nicméně vypadal zajímavě... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Sice dávám 3 hvězdičky, ale jsou to silné 3 hvězdičky. Tohle byl snad první ryze norský film, který jsem viděl a poměrně mě překvapil. Zejména si mě získal tím, že byl jiný, než všechny americké komedie o outsiderech a looserech. V těch amerických verzích i ten největší ňouma si nakonec stejně buď vrzne, nebo alespoň se mu podaří nějakou sbalit. Tohle bylo netradičně podané a zfilmované. Norští herci byli příjemnou změnou a samotná postava Rina by se dala charakterizovat jako ten největší looser, co se na filmovém plátnu kdy objevil :-) Některé scény mě dokonce překvapily svou originalitou a osobitým humorem. Nejvíce mi v paměti utkvěla a zároveň pobavila scéna, jak je Rino na rande s tou tlustou slečnou a jak se totálně vytočí a nemálo jí vyhlásí. To jsem se fakt od srdce smál :) Sečteno podtrženo...film mě pobavil a překvapil. 68% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Rinova (Nils Jørgen Kaalstad) otce si zahrál jeho skutečný otec Petter Kaalstad. (Cheeker)

Reklama

Reklama