Reklama

Reklama

50 Years of Formula 1 On Board

Velká Británie, 2004, 61 min

Obsahy(1)

Jedná se dokument, který je postaven především na unikátních záběrech z kamer umístěných uvnitř vozů formule 1. Uvidíte zde opravdové hvězdy, mezi něž patří Juan Manuel Fangio, Stirling Moss, Jackie Stewart, Ayrton Senna a Michael Schumacher. Zpestřením je určitě legendární šestikolový Tyrrell P34 pilotovaný Patrickem Depaillerm v ulicích Monte Carla či slavný předjížděcí manévr Hakkinen vs. M. Schumacher v belgickém Spa v roce 2000. (AlexeiF1)

(více)

Recenze (3)

chessbeer 

všechny recenze uživatele

Vcelku stručný dokument o F1, který ničím nenadchnul. Uvítal bych podrobnější informace o jednotlivých jezdcích, přeci jen spousta z nich měla zajímavý (nejen v F1) život plný tragédií a vítězství. Věta: "Niki Lauda, trojnásobný mistr světa z Rakouska." a pár záběrů, kde Niki jede ve formuli (jeho havárie při které málem uhořel chybí) znalce opravdu neuspokojí. Za prostředí F1 dávam 3*. ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Jedinou věcí, kterou tomuto dokumentu můžu vytknout je, že různým érám historie Formule 1 nedává stejný prostor. Jinak je to dílo, které by měl každý správný fanda vidět. 95% ()

Reklama

mikulem 

všechny recenze uživatele

Pro zajímavost, dvd obsahuje kromě komentáře také audio stopu bez komentáře, které já osobně dávám přednost pro plné vychutnání záběrů z kokpitu. Navíc k ní žádná česká podpora není třeba. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama