Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Cival 

všechny recenze uživatele

Do téhle uličky (slepé?) navedla teen zábavu Juno: Slaboučký příběh na zcela nevěrohodné zápletce, který má zachránit víra v charisma hlavní fešandy, co neustále něco drmolí, aby působila chytře a vtipně. Ne, to NENÍ správný recept na novou žánrovou klasiku hughesovských parametrů. Navíc se nosných vtípků a hlášek moc neurodilo... ještě že ta Emma Stone opravdu je supersweet & superhot. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický zábavný film - především díky Emmě Stone a jejím rodičům v podání Stanleyho Tucciho a Patricie Clarkson. Rozumná stopáž, zajímavý děj, žádné velké drama... Na odpočinek přímo ideální snímek, jenž má s Juno (navzdory všem srovnáváním) společnou asi jen vyřídilku hlavní hrdinky a animace v menu DVD. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se nemohla přenést přes nesmyslnou úvodní zápletku, která narostla do obrovských rozměrů. Některé postavy bych z filmu úplně vyhodila (celý ten náboženský spolek byl strašně trapný). Na druhou stranu je tady ale něco, co z Easy A dělá celkem příjemnou a stravitelnou komedii. A to je Emma Stone. Ta ze sebe dává úplně všechno, je to neuvěřitelná sympaťačka a už delší dobu mě tato herečka opravdu baví. Rodiče hlavní hrdinky jakoby přiletěli z Marsu, jenže když jsou v podání Stanleyho Tucci a Patricii Clarkson, nelze si je neoblíbit. Easy A na některý pohodový večer rozhodně není špatná volba a pár vtipných momentů se zde taky najde, bohužel trapných je poněkud více a víckrát už si asi Easy A nezopakuji. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Lži se šíří rychle..... Musí jít nutně o film pro holky, když zde hlavní role patří slečně, o který se šušká, že by mohla bejt děvka? Film se točí kolem sexu, proto žádný moudra z filosofie nečekejte. A trochu mi to připadá, jako parodie na všechny ty muzikály ze střední a vůbec filmy, kdy se ty holky chovají jako husy (čky). Takže, jestli vás zajímají problémy americké mládeže, máte zelenou! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě rozdíl mezi soukromou a státní školou v USA. 2.) Potřebuji umět navodit atmosféru ,,velkého postelového finále“. 3.) Mojí oblíbenou pochoutkou jsou rohy z nosorožce. 4.) Ale hlavně.... někdy všem (trochu) o svých vztazích kecám!!! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Kde začít… když jsem viděl první reakce na tento film, většina byla ve stylu "super nová a chytrá komedie!", takže jsem zpozorněl. Proto, když mi kámoš řekl, jestli si od něj nechci půjčit i tento film, tak jsem neváhal a doufal jsem, že uvidím chytrou a sexy komedii. A tady se to zaseklo… Prvních 20 minut bylo tak příšerných, že jsem málem začal věřit, že peklo existuje. Tenhle snímek je totiž postaven na tak nepravděpodobné zápletce, že jsem měl chuť film vypnout, ale Emma Stone (respektive její krása a některé hlášky) mi v tom zabránila. Tak jsem film nechal pokračovat a zjistil jsem, že má vzestupnou tendenci. Líbily se mi různé odkazy na jiné filmy, opravdu se mi líbili rodiče (skvělá Clarkson a ještě lepší Tucci) a Alyson Michalka taky nebyla k zahození. Navíc, jak už jsem zmínil, Emma Stone má něco do sebe (ale to jsem věděl už od Zombielandu) ale zbytek filmu je dá se říct dost přehnaný a většinou bohužel nevtipný. Jednotlivé situace nefungují, spíše mě pobavily některé jednotlivé hlášky (-Kde máte Bibli? -Ta je v kategorii bestsellerů, hned vedle Stmívání.) ale jinak… Easy A není chytrá komedie, je to jen (bohužel) zcela průměrná komedie. Nebýt některých herců (opět se vracím ke Stone a Tuccimu) tak jdu ještě níž. 50 %. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Všechny scény Emmy Stone u webkamery byly natočeny v jeden den během čtrnácti hodin. (Taninaca)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama