Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

vteco 

všechny recenze uživatele

Velice netradiční a příjemně inteligentní teenagerovská komedie, kde většinu času jde spíše o poučování a monology hlavní postavy, než o šílené párty scény nebo zvrhlé narážky, ale přesně tohle zde přidává na kvalitě. Ústřední hvězdou je Emma Stone, která zde doslova zazářila a tato lehce intelektuální role jí neuvěřitelně dobře sedla. Navíc je Emma obklopena sympatickými herci, dobrým soundtrackem a absencí trapných scén. [75%] ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som bol nesprávneho pohlavia, alebo čo sa dialo, ale ja som sa pri tomto filme najmä nudil. A dať jednu dobrú herečku do hlavnej role nemôže zachrániť všetko ostatné. Občas povie niečo vtipné čo ma nakopne, no väčšinou to nie je pre mňa moc zaujímavé sledovanie. Viac-menej som na väčšinu vecí úplne zabudol, pamätám si akurát Lisu Kudrow, z ktorej vznikla počas filmu pekná sviňa, pamätám si, že Olive nechcela ublížiť svoju obľúbenému učiteľovi, a ako nechala všetkých si myslieť o nej všetko možné i nemožné... ale neviem nájsť nič, čo by som povedal, že sa mi na tom filme výrazne páčilo. Ja som sa najmä nudil. Možno je to skôr film pre dievčatá a ženy, ktoré si v tom dokážu nájsť viac. Ja som to akosi nedokázal. Ale vďaka Emme Stone dávam 3 hviezdy. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

A Easy má hlavne dve pozitíva: Chce (!) byť "inou" teen komédiou, inteligentnejšou, nepovrchnejšou. Nájde sa aj pár podarených odkazov a anti-teen vtípkov, ktoré triafajú do čierneho. Druhým pozitívom je Emma Stone, neokukaná tvár, v podstate sympaťáčka, ktorá má sexi "šušlajúci" hlas:) Okrem toho je to nevtipná a jemne priblblá zlátanina a nepodarený pokus o"alternatívu". ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě stále nemohu uvěřit, že jsem se dodívala do konce - stalo se, a teď mi nezbývá, než přemýšlet, na jakém pubertálním profilu jsem narazila na tak nažhavený komentář, co mně dokázal vnuknout scestnou myšlenku, že bych se mohla bavit stejně... Totálně nevtipný, vyumělkovaný, rádoby mravokárný výpotek, proti kterému je Beverly Hills 90210 líheň zkaženosti a Jim plus Cindy Walshovi párek pederastů, měl zřejmě za úkol výchovně působit na středoškoláky, kteří dávno postoupili do vyšších levelů dospívání po americku, ale tématicky posloužit mohl jen jako útěcha pro těch několik málo typů, o kterých si zpětně uvědomíte, že jste na ně po celá léta studií nepromluvili ani slovo, takže bych promítala pouze v artových kinech, jako ujetou dobovou odchylku... Jo, a v rámci rozborů literárních děl, vděčném to středoškolském tématu, by si měli nějakou tu hodinu literatury připlatit i tvůrci, třeba by pak věděli, jaký je rozdíl mezi cizoložstvím a smilstvem... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Určitě nadprůměr ve svém "žánru". A to díky určité originalitě provedení (které by mi jindy mohlo vadit, ale tady OK), hlasu a obecně projevu Emmy Stone a pak několika vtipným dvojsmyslům. A zapomněl jsem dodat, že se nejedná o "typickou" americkou úchylárnu, ale byť jde o teen komedii, má určitou úroveň. 68% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem Major Cities. (Mr.Hudson)
  • V původní verzi scénáře zaznělo slovo "fuck" 41x, "shit" 13x a "cunt" 3x. Pro dosažení ratingu "PG-13" (přístupno od třinácti let) byl nakonec počet neslušných výrazů znatelně snížen. (Karlos80)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama