Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Disturbing and Sleazy" ... asi tak by se dal označit tento velice zvláštní a zajímavý počin, který stojí někde na hranici exploitationu, horroru a thrilleru ... ale divák vnímavější si v něm nalezne v podstatě mnohem víc a tím je romantika ... Prostě si představte, že dva týpci, jeden dominantní, agresivní, ale velmi inteligentní a druhý mírně šikanovaný, a zamilovaný do jedné školní dívky (která má kluka), najdou v jakýchsi starých kotelnách "cosi" ... Nahou dívku připoutanou naznak ke stolu, trubkám, s roubíkem v ústech. Brzy zjistí, že dívka je jak velice nebezpečná a agresivní, má obrovskou sílu a kouše kolem sebe jak se dá, tak je vlastně mrtvá ... nebo prostě "neživá". Nejde zabít, neublíží ji ani střely z revolveru. Tak a co s ní? Pro mladého nadrženého kluka dost palčivá otázka a pro diváka časem také ... A tak si vlastně řeknou, že když už je mrtvá, mohou ji ošoustávat jak se jim zlíbí, tedy alespoň ten dominantní z dvojice na to má spoustu těžko protiargumentujících vysvětlení proč ne. Proč to nedělat. A kolem této dívky se film točí stále dokola, máme tady nechuťárny, násilí, šikanu, brutalitu, krev, trochu těch goreefektů ... Protože toho vůdčího šmejda nenapadne než ji nabídnout dalším kamarádům a ve finále - z hlediska, že je to vlastně zombie, a koho pokouše, ten se stane také nesmrtelným ... nenapadne partu kluků nic jiného, než si objekty svých nadržených kalhot rozmnožit tím, že prostě nechají pokousat dívek víc a tím je změní na zombie atd.,atd. ... Zůstane jen u nápadu, ale ten stěžejně rozehrává bizardní myšlenku, jestli je zlo, když znásilňuju zombii - neživou mrtvolu, nebo živou dívku ... Každopádně hlavní myšlenka tkví v něčem úplně jiném, aspoň tak jsem to pochopil. Film a všechny ty problémy kolem zombie v kotelně jsou jen analogií k nešťastné lísce hlavní postavy, hlavního týpka... Celý film krásně vykresluje, že prostě s holkama to není vůbec lehké, ba někdy sakra těžké a když holka nechce, tak to prostě nejde a když ji člověk zlomí, se zlou se potáže ... Nenaplněná láska je podle mého hlavní myšlenkou na pozadí HODNĚ DIVNÉHO filmu a ujetého exploiťáku ... Každopádně musím říct že je to velice originální film, nic podobného jsem nikdy neviděl ... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hloupý film plný stupidních dialogů (já to sice u horroru tolik neřeším, ale co tady mleli za kraviny...) a hovadských postav. Ani jedna kladná postava. Magoři a blbci (blbky). Dvě třetiny filmu jsem uvažoval o odpadu a přemáhal se dokoukat konec. Mrtvá dívka byla vskutku odporná, tudíž sex s ní byl vpodstatě nekrofilií. Ale budiž. Divné filmy mi nevadí, naopak. Celou tragédii zachraňuje jen pár světlých momentů na jednu hvězdu - komická scénka na záchodě (střeva ven), u čerpací stanice a pak předzávěrečná bitka v podzemním tunelu. Jednu hvězdu k tomu za šťastný a očekávaný konec. Nechtějí mi tvůrci namluvit, že by mlaďochové tomu šílenému psovi normálně utekli, což? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak děsivá, jako spíš vrcholně perverzní záležitost. Docela nečekané rozuzlení, u kterého nevím, jestli palec nahoru nebo dolů. Žádné explo nebo tak, spíš jen samoúčelná úchylárna, obohacena spoustou nesympatických herců, někdy docela šokující podívanou a ne často vídanými nápady. Celkově bych horor asi nedoporučila, ale zkusit se má všechno. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva kamarádi najdou celkem šmrncovní nemrtvou a od té chvíle se na povrch začne drát rozdílnost jejich povah, která se projevuje zejména v tom, že se nedokážou shodnout, co s děvčetem dělat. A to ani po tom, co zjistí, že s ní není všechno v úplném pořádku. Mix několika žánrů, na který se dá nahlížet z několika úhlů, přičemž ten zombie(?) motiv by měl hrát tu primární roli, ale podle mě je to jen zdání, ačkoliv se okolo nalezenkyně všechno točí. A to se mi líbilo. Další věcí, která mě bavila, je fakt, že jsem absolutně netušil, jakým směrem se příběh vydá a jak dopadne. Těch vývojů se nabízelo x a mám za to, že tvůrci nakonec zvolili ten správný. Potěšil i neokoukaný casting, takže celkově spokojenost. Celkem svěží vítr na hororovém poli. 70% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama