Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Další z pořadů, ve kterém se dozvíte, že správná roštěnka prostě musí být pořádně odleželá, abychom si jí mohli řádně vychutnat. Výborný pětikoulový nápad je zabitý nanicovatým dějem a především odpornými neherci, kteří se snažili hrát drsně, ale bylo to umělé jak vánoční radost z ponožek. Každopádně za ten nápad a hezký (i když nepřekvapivý) konec to na tři ohnilé hvězdy dosáhne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po pravdě mě obsah filmu vůbec nezaujal. Ale hodnocení zdejších hororových kolegů mě přesvědčilo, že to asi tak špatný nebude a tak jsem tomu dal šanci. Udělal jsem chybu. Měl jsem dát na svůj instinkt. To byla hrozná 3,14čovina. Dva 17 letí týpci najdou v opuštěné budově tělo. Mrtvolu. Jenže po chvíli se tahle mrtvola zdá být až moc živá a tak si z ní udělají šukátko. Dál už příběh nebudu popisovat abych nespoileroval. Každopádně tohle se u mě absolutně minule účinkem. Čekal jsem,že by to mohlo zachránit gore, ale toho tady moc není. Konec je spíš úsměvnej. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva kamarádi najdou celkem šmrncovní nemrtvou a od té chvíle se na povrch začne drát rozdílnost jejich povah, která se projevuje zejména v tom, že se nedokážou shodnout, co s děvčetem dělat. A to ani po tom, co zjistí, že s ní není všechno v úplném pořádku. Mix několika žánrů, na který se dá nahlížet z několika úhlů, přičemž ten zombie(?) motiv by měl hrát tu primární roli, ale podle mě je to jen zdání, ačkoliv se okolo nalezenkyně všechno točí. A to se mi líbilo. Další věcí, která mě bavila, je fakt, že jsem absolutně netušil, jakým směrem se příběh vydá a jak dopadne. Těch vývojů se nabízelo x a mám za to, že tvůrci nakonec zvolili ten správný. Potěšil i neokoukaný casting, takže celkově spokojenost. Celkem svěží vítr na hororovém poli. 70% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý nápad, hoci nebol celkom využitý. Dvaja chalani objavia v opustených priestoroch starého blázinca spútané dievča, ktoré sa ukáže byť nesmrteľné... Čo s ním? To je otázka, ku ktorej sa obaja stavajú odlišným štýlom; jeden ju chce ako svoju sexuálnu otrokyňu, druhý má v pláne ju pustiť na slobodu. Všetko sa však samozrejme zamotá viac než by čakali a Deadgirl im prichystá ešte nejedno prekvapenie. Nejedná sa o čistý horor, hoci film ponúka viacero napínavých i krvavých scén, je v ňom natlačený žánrový mix a tak sa ku slovu dostane aj teenage romanca či čierna komédia. Vadilo mi však, že filmík nevyužil svoj potenciál - na to aký mal dobrý nápad nešiel moc do hĺbky a tak na mňa pôsobil trochu plocho, akoby sa tvorcovia sami vzdali vyšších ambícií. Za pozretie však Deadgirl určite stojí, ubehne ako voda a nenudí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy opravdu síla! Po vyčerpávajícím spoileru uživatele Flipnic už nezbývá co k filmu víc dodat. Jen tedy moje převažující pocity a dojmy - zvrácenost, zkaženost, hnus a tak podobně. Velmi zlověstná a zlovolná atmosféra. No ale zároveň i velká nadsázka. Ale stejně bych lidem s citlivými dušemi tento film nedoporučoval (což je pro ty ostatní lidi myslím dobré doporučení). Jako dlouholetého diváka horrorů a thrillerů mě už málo co dokáže v tomto žánru překvapit, ale tomuhle nízkorozpočtovému snímku se to tedy podařilo. Dobré, opravdu dobré (tedy vlastně špatné!) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama