Reklama

Reklama

Odhalení: Hitlerovy tajné bunkry

  • Velká Británie Revealed: Hitler's Secret Bunkers
Velká Británie, 2008, 45 min

Režie:

George Pagliero

Hrají:

Adolf Hitler (a.z.)

Vydejte se s námi a prozkoumejte tajný podzemní labyrint bunkrů a tunelů pod Berlínem. Historik Anthony Beevor diváky zavede do nejtemnějších koutů Třetí říše. Podíváme se do bunkrů, ve kterých se ukrývali obyčejní Němci. (National Geographic)

Recenze (4)

Johny303 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý dokument, sám bych si to tam chtěl projít... Ale smutné je, že se kvůli novým barákům budou některé tyto památky bourat. Zájemce o druhou světovou válku a historii obecně tohle musí zákonitě zabolet u srdce. ;-) ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Když člověka jako mě fancinují pozůstatky třetí říše a hlavně v Berlíně, je tento dokument ze všech stran unikátní. Vidět trosky, ale i poměrně zachovalé bunkry v Hitlerově hlavním městě ještě v současnosti, jak se některé takřka po sedmdesáti letech nezměnily, ve mně budí fancinující pocity. Třeba podzemní tunely pod Templhofem, o tom jsem vůbec nevěděl, nebo zřícenina flakové věže. Rozhodně povedený dokument, který stojí za vidění. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Je to velmi kvalitní a poctivě udělaný dokument. National Geographic je prostě značka..a dabing Dr. House je bonus :-) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama