Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 11 (2006) (série)


Padlý anděl (S11E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Fallen Angel
Krimi / Mysteriózní / Drama
Velká Británie, 2006, 1 h 41 min

Obsahy(1)

Žokej, který si dojel pro smrt.  Kolem dostihových koní, sázek a dostihů vůbec se odjakživa točí velké peníze. A přijít k nim je někdy tak snadné! Zvlášť když se člověk trochu vyzná. A když má navíc ještě ty správné kontakty, pak už je to opravdu procházka růžovou zahradou. Stačí vsadit dostatečně velkou sumu na outsidera, při dostihu malounko pozdržet favorita - a pěkně kulaťoučká sumička může rázem změnit majitele. Není to pochopitelně příliš legální, ale když se to provede dostatečně šikovně, nemusí na to nikdo přijít. A kde není žalobce, že... Jenomže s jídlem roste chuť a z rozjetého vlaku se špatně vystupuje. Že by právě na tohle doplatil mladý nadějný žokej, jehož vítězství mělo zrovna dnes Andymu Dalzielovi přinést výhru jeho života? Nebo je za jeho smrtí něco úplně jiného? Jedna věc je každopádně jistá: ve stájích Jean Swainbankové se dějí moc podezřelé věci. A Andy je rozhodnut přijít jim na kloub stůj co stůj. A nejen pro ty ztracené tři tisíce liber... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy ty díly jsou opravdu až nepříjemně dlouhé. A není jich zrovna málo. A tenhle je taky jeden z nich. A navíc je Padlý anděl nejspíš ten nejméně zajímavý a záživný případ z celého seriálu. Dalziel a Pascoe sice fungují opět na výbornou, zbytek je ale podstatně slabší, než obvykle. Aspoň tam ale je Jodie Whittaker a má to celkem zapamatovatelné rozuzlení. 70%. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jenže nevelíš ty, ale já!" Ano, v této epizodě Andy naplno odhaluje svou schizofrennost v lidském chování. A že mu to jde! "Chvilku jsem myslel, že mě čeká povýšení... Neee, jen tak se mě nezbavíš!" ()

Reklama

Reklama