Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné akční béčko. Sice to občas chtělo více přidat na důrazu v akci, ale nevadí, celková spokojenost a uvidíme, co přinese druhý díl:o). Parta týpků je převážně sympatická a k tomu "modrá" kočka Zoe:-)). Mezi 3-4 hvězdičkami, protože pro akční filmy mám slabost tak nechám tu 4. Pokud od toho snímku nebudete očekávat velkou pecku, tak si to s radostí užijete. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Akční filmy vygradované nulovým napětím obvykle s nadhledem přehlížím, ale v tomto případě se neodvažuji být zklamán. Jedná se totiž o pohodovou vypalovačku zcela zaplácanou střelbou, hláškami a sexem, což musí ocenit každý divák neočekávající od přímočarého akčního snímku odpovědi na zákeřné filozofické otázky. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľkou devízou The Losers sú postavy a ich obsadenie. Žiadna z nich nie je nijak zvlášť zložitá, ich vzťahy a charaktery sú od začiatku dané a keď už dôjde na nejaký ten konflikt, je okamžite zastrčený niekam do pozadia, pretože o jeho riešenie a o seriózne herectvo tu nikomu nejde. Stačí, že Jeffrey Dean Morgan vyzerá trochu ako Sly z konca osemdesiatych rokov, že zo seba Chris Evans páli vtipy s kadenciou protipechotného guľometu a že je Zoey Saldana totálne cool a sexy. Je to v podstate príjemná akčná záležitosť, ktorá dokáže v určitých momentoch dosť prekvapiť. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

První z letošních "týmovek" bohužel nemá v rámci svých mantinelů příliš co nabídnout. Nemá nikterak zvlášť individuálně vyprofilované členy týmu, který postrádá uvěřitelnou sehranost, osobní charisma („Komediant“ a „Stringer“ hrají na neutrál, nicméně Human Torchovi napůl vychází oťukávání komediální polohy) i dojem tvrdých ranařů, nikterak zdatně natočenou akci (to comicsové zamrznutí padajících protivníků z úvodu spíš leze na nervy) ani nikterak chytlavé hlášky či krvavý humor (nejlepší scéna je slabší parafrází ukazováčku Jasona Stathama z Crank), natož atraktivní děj, spád a žánrový feeling. Svým došlápnutím na půl plynu rozhodně neurazí ani neunudí, nač se však zabývat čistokrevným průměrem s nedotaženými žánrovými atributy, když A-Team a Expendables jimi doslova vyzařují již z upoutávek? 5/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Akční oddechovka jak se patří. Celej tým je gutte a složenej ze samejch sympatickejch herců. Zvlášť Jeffrey Dean Morgan se hodí na tyhle vůdčí charismatické role. Pak mě ještě hodně bavil mexickej sniper s kloboukem. Je tam pár opravdu hezky udělanejch nápaditejch scén a vůbec z celýho filmu sálá, jak je komiksově svěží. Hrozně mě bavily scény se záporákem a jeho gorilou (chudák slečna co držela deštník). Prostě jsem se bavil. V podstatě každej film ve kterym v poslední době hraje Zoe Saldana fakt stojí za to. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Scénář je částečnou adaptací prvního "The Losers" komiksu "Ante Up", který vyšel u DC Vertigo. (3DD!3)
  • Chris Evans měl při natáčení zamaskované mj. i jedno z tetování na pravém rameni (čínský znak), což jde dobře vidět na začátku filmu. V čase 01:18:04 však můžeme v záběru toto tetování zahlédnout, protože jej filmaři zamaskovat zapomněli. (Elizabeth13)

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama