Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Poměrně netradiční sci-fíčko, ve kterém se na jakési pouštní planetě nahánějí future vojáci při jakési komorní partyzánské válce světů. Mrknite do galerie, hodně vám napoví a o moc víc toho ani neuvidíte. Ke konci se trochu míchá kartama, ale na mdlém výsledku to nic moc už nezmění. Snaživý nízkorozpočťák, který může scifi fanouška pobavit, ale taky ne příliš zainteresovaného diváka slušně unudit. 66% je více než adekvátní. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nějaká sloučenina Predátora a Boba Fetta běhá kousek za Hurghadou a cvičí existenciální formu sci-fi. Budiž, proč ne, kdybych neviděl film Můj nepřítel, hodně by se mi to líbilo, takhle jsem jen nahlížel do té bublaniny a čekal na akci či nějaké překvapení nebo nějaké dramatické vyvrcholení. To se nedostavilo. Na amatérský snímek skvělý, na profesionální film slabý. Druhý díl snad opustí od hraní šachu v poušti a bude lepší, akčnější a alespoň trochu originálnější. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, nemusíte mít za zadkem miliónový štáb, abyste natočili vinikající Sci-Fi plné překvapivých zvratů. Pokud máte rádi filmy, kde se nahání zločinec a s kvalitním scénářem, určitě tohle nenápadné a na první pohled levně vypadající dílko nevynechejte. Nenechte se mýlit obalem, obsah je kvalitní. 85% = 4/5 ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Skvelý film pri ktorom platí ... za málo peňazí veľa muziky. Sandy Collora už svojimi krátkometrážnymi snímkami ukázal že je veľký talent a týmto filmom to len potvrdil. Výborné masky, úžasné prostredie, a skvelo vygradovaný príbeh ktorý sa ktorý sa ku koncu krútil ako len mohol. Obvykle by som hodnotil o hviezdu menej ale u tohoto snímku to hodnotiť inak ani nejde ... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na neobydlené planetě ztroskotá vesmírná loď převážející velmi důležitého vězně. Rozkaz shora okamžitě zní - vězně zadržet (ale nezabíjet!), a vyčkat do příletu evakuační lodi. Lehko se to řekne, ale hůře udělá - zvlášť když se onen vězeň nechce smířit s jakýmkoliv zajetím, a začíná se docela efektivně bránit... To je zvláštní, jak když člověk k filmu přistupuje jako k levnému béčkovému scifi, jak se z něj povětšinou vyklube docela příjemná podívaná - například starý známý Pitch Black (Černočerná tma) a nebo právě Hunter Prey. Sice jsem byl v prvních asi deseti minutách znechucenej až přílišnou kopií výše zmíněného (vesmírná bouračka, cizí planeta, uprchlý vězeň) - ale s každou další scénou se mi Hunter Prey začínal dostávat pod kůži, a na konec jsem byl docela dost nadšenej. Nerad bych prozrazoval cokoliv ze zápletky, ale musím říct, že jsem byl hodně překvapenej, a za příběh určitě dávám palec nahoru. Stejně tak efekty (proč utrácet desítky miliónů za kulisy a vizuální efekty když postačí jedna neobyčejně obyčejná poušť), herci - prostě všechno. Líbilo se, a moc. ... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama