Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Fr 

všechny recenze uživatele

NEPŘEŽÍVAJÍ DRUHY NEJSILNĚJŠÍ, ANI NEJINTELIGENTNĚJŠÍ. PŘEŽÍVAJÍ TY DRUHY, CO MAJÍ NEJVĚTŠÍ SCHOPNOST SE PŘIZPŮSOBIT...(Charles Darwin)....... /// Jednoduchá transportní mise se zvrtla. Převáženej organismus sejmul posádku a loď (kosmická) havarovala. Jsou na něj teď kdesi v poušti ,,jen“ tři a mají 100 hodin do evakuace..... Vyhoďte na poušť pár chlápků ve sci-fi oblečcích, zařiďte měniče hlasů, ,,plazmový“ zbraně..... ještě samozřejmě to nejdůležitější!!! PŘÍBĚH! Skandální odhalení po 30ti minutách? Co chtěj hrát dál? Žádnej debatní kroužek....., trochu boje, lehce naznačený charaktery a ,,on“, POSLEDNÍ SVÝHO DRUHU! Říkám vám – ZAJÍMAVÝ!!! Uplést z hovna bič? (Ale jo...) Ovšem dokázat s ním prásknout? Tož zkuste tohle levňoučký povídání o hvězdných křížových výpravách.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už (nebo ještě?) trochu pamatuju. 2.) Jsem poslední svýho druhu 3.) Nesnáším drahý ,,sračky“. 4.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na neobydlené planetě ztroskotá vesmírná loď převážející velmi důležitého vězně. Rozkaz shora okamžitě zní - vězně zadržet (ale nezabíjet!), a vyčkat do příletu evakuační lodi. Lehko se to řekne, ale hůře udělá - zvlášť když se onen vězeň nechce smířit s jakýmkoliv zajetím, a začíná se docela efektivně bránit... To je zvláštní, jak když člověk k filmu přistupuje jako k levnému béčkovému scifi, jak se z něj povětšinou vyklube docela příjemná podívaná - například starý známý Pitch Black (Černočerná tma) a nebo právě Hunter Prey. Sice jsem byl v prvních asi deseti minutách znechucenej až přílišnou kopií výše zmíněného (vesmírná bouračka, cizí planeta, uprchlý vězeň) - ale s každou další scénou se mi Hunter Prey začínal dostávat pod kůži, a na konec jsem byl docela dost nadšenej. Nerad bych prozrazoval cokoliv ze zápletky, ale musím říct, že jsem byl hodně překvapenej, a za příběh určitě dávám palec nahoru. Stejně tak efekty (proč utrácet desítky miliónů za kulisy a vizuální efekty když postačí jedna neobyčejně obyčejná poušť), herci - prostě všechno. Líbilo se, a moc. ... ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Moc milé překvapení. Člověk se neubrání srovnání s Petersenovým „Enemy Mine“, ale dovolím si tvrdit, že Hunter Prey jde ještě o kousek dál. Je to mnohem svižnější, samozřejmě i modernější a hlavně to teda nekazí uspěchaný happyend tak jako právě Enemy Mine. Pravda, žádné velké umění to taky není, ale to od laciného béčkového sci-fi asi nikdo čekat nemůže. Já osobně tleskám, dobrého sci-fi není nikdy dost. Jen houšť a větší kapky. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Je mi strašně líto že to nešlo ohodnotit pěti hvězdama...to něco málo tomu chybělo,ale i přes to, že to skoro nikdo neviděl si film zaslouží 4 hvězdičky.Kdysi dávno jako malej kluk jsem viděl Enemy Mine(později i překládal na Titulkách...(katastrofálně)....Nebudu si nic nalhávat,je to podobnost zarážející...ale není to vykrádačka,jen prostě stejně pojaté sci-fy a to se mi líbí:) ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama