Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Je mi strašně líto že to nešlo ohodnotit pěti hvězdama...to něco málo tomu chybělo,ale i přes to, že to skoro nikdo neviděl si film zaslouží 4 hvězdičky.Kdysi dávno jako malej kluk jsem viděl Enemy Mine(později i překládal na Titulkách...(katastrofálně)....Nebudu si nic nalhávat,je to podobnost zarážející...ale není to vykrádačka,jen prostě stejně pojaté sci-fy a to se mi líbí:) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi naozaj nesadlo. A to od príbehu, som čakal, že bude nabitý akciou, čo , ale nebol. Cez masky, ktoré boli fádnejšie ako v argentínskej telenovele. Až po exteriéry, ktoré naozaj noc neukázali. Ano bolo tu par zvratov, ale i tie vyzneli tak umelo a nezáživne ako i celý film. Je vidieť vo všetkom, že sa jedna o nízko rozpočtový film, to naozaj nejde prehliadnuť. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Skvelý film pri ktorom platí ... za málo peňazí veľa muziky. Sandy Collora už svojimi krátkometrážnymi snímkami ukázal že je veľký talent a týmto filmom to len potvrdil. Výborné masky, úžasné prostredie, a skvelo vygradovaný príbeh ktorý sa ktorý sa ku koncu krútil ako len mohol. Obvykle by som hodnotil o hviezdu menej ale u tohoto snímku to hodnotiť inak ani nejde ... ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímky Sandyho Collory nastavily laťku očekávání vysoko, ale jeho celovečerní debut překvapí tím, jak málo s nimi má společného. Zatímco "Batman: Dead End" a "World's Finest" byly rozpustilé fanovské hrátky s komiksovými ikonami a předváděčky režisérových dovedností v oblasti masek, kostýmů a speciálních efektů, tentokrát na diváky čeká komorní příběh, jehož hlavním kladem je dramaturgicky vycizelovaný scénář a kde perfektní masky a kostýmy nejsou atrakcí, nýbrž rozvíjejí dramatický potenciál snímku. Zpočátku se sice vyprávění jeví jako schematické a z hlediska struktury průhledné (mechanické střídání záběrů postav v krajině a dialogových sekvencí), ale cestou k finále vysázenou několika nápaditými zvraty se posléze ukáže, že vše předchozí mělo smysl a nic nebylo jen tak pro efekt. Natočit film, kde 88 minut jen hrstka postav chodí pouští, skýtá mnohá úskalí, ale zde byla všechna bravurně překonána. ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se z toho vyloupl poměrně příjemný scifilmík. Je z toho sice patrná úporná snaha dostat za málo peněz co největší množství muziky, ale já si na laciný vzhled poměrně brzy zvykl. Lepší tři hvězdy. --- Prakticky za barákem mám proslulý Růžičkův lom, tak myslím, že tam v létě natočím podobnou blbůstku :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama