Reklama

Reklama

Recenze (5)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Taková trochu jako groteska o Indym a ženách, které mu trochu zkomplikují život tím, že jsou tři, všechny stojí za to, a on je všecky chce, moc, pořád...a hlavně najednou. Jinak se jedná o vydatnou porci nudy, takže jsem si vychutnal až vtipný závěr ve stylu "všeho moc škodí". 40% ()

Reklama

kamic 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru nejzábavnější díl celého seriálu. Sice ani jedna honička nebo přestřelka, ale Indyho "poletování" mezi jeho 3 dívkami je plně dostačující zábava. Už jen stihnout se se všemi postupně sejít na večeři ... 95% ()

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Práce kulisáka na Broadwayi není nic snadného. Díl, kde se Indy musí "otáčet" snad nejvíce ze všech epizod... Zejména tehdy, když se točna netočí, ocitá se Henry Jones Jr. doslova v jednom kole... Ale co je to v porovnání s osudem železa na kovadlině toužícím být ušlechtilý kov, které se ocitlo mezi třemi půvabnými kladívky a snaha o stav ušlechtilý tak zůstala ve stadiu pokusu. Vyjít vstříc všem třem okouzlujícím půvabům není lehké. I když se říká, že železo se má kout, dokud je žhavé, nemělo by být žhavé přespříliš. Premiérové představení v kombinaci s jubileem může vést k takovému žáru, až se kladiva střetnou... Železo se začervená... A k nejlepšímu zchlazení poslouží snad jen pořádný narozeninový dort... ;-))) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film se především natáčel v Barrandovských studií v České republice. (Yardak)

Reklama

Reklama