Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (188)

tron 

všechny recenze uživatele

Prvý diel (inšpirovaný týmto oveľa lepším, síce tiež nelogickým, zato atmosférickejším a živočíšnejším filmom) pokladám za podpriemer. Nechápem istý kultový status, ktorý si udržiava na čsfd. Herci fajn, atmosféra OK, ale blbý scenár ma dvíhal zo stoličky každé dve minúty. Preto som vnímal negatívne, keď sa začalo hovoriť o dvojke. A hovorilo sa o nej a hovorilo sa o nej a hovorilo sa o nej. A stále nič. Napokon trvalo 10 (slovom a s výkričníkom: desať!) rokov, kým vznikla. Atmosféra pekelnej noci nie je najhoršia, občas to má sadistickú silu (naturalistické úmrtia) a herci nie sú od veci (hlavne Bailee Madison). Ale celé je to hrozne veľké klišé a scenár nemohol byť hlúpejší. Ku koncu som bol otrávený a prial som si, aby sa to konečne skončilo. Režisér Johannes Roberts po solídnom školskom záreze F úspešne pokračuje v zasypávaní si vlastnej, kedysi nádejnej hororovej kariéry. Temná strana dvier, Storage 24, 47 metrov, Oni 2... samé číslovky a nie dobré horory. Napriek tomu (a trápnemu finále s nezabiteľným psychopatom) mi to pripadalo o štipku lepšie, než jednotka. Možno aj vďaka soundtracku presne podľa môjho gusta. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

To je snad poprvé, kdy jsem se modlil, aby ta rodina byla rychle vyvražděna. Tolik nelogických a stupidních scén! SPOILER: 1. Každý puberťák má mobil u sebe a bez mobilu je jako bez ruky. 2. Když Vás někdo bodá, tak se snažíte bránit, ne? A matka stojí a čumí 3. Slušňák fotr, vidí svou zabitou rodinu a chlapa se sekerou, jde mu o život a křičí: máte 5 sekund, jinak budu střílet... Normální člověk by vraha snad odrovnal hned! Prostě bylo toho dost a ten film mne totálně vytočil. Dávám 30% a ani nevím za co, možná za píseň od KIM WILDE - "Cambodia"! Bože a tahle píčovina byla i v kinech, já padám! ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehkej nadprůměr a přesně ten jsem dostal.. vzhledem ke zkušenostem z posledních let už hororový fanoušci nemůžou pokaždý čekat zázrak, ale troufnu si říct, že tohle byl v pohodě home invasion.. film má celkem krátkou stopáž, takže v podstatě neni šance, aby vás nudil.. rodina a kolem nikde nikdo, jenom psychopati, louky a lesy.. slabší 4* ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Dát na začátek dle skutečné události se opravdu povedlo. Já dal zase více gólů v NHL než Jarda Jágr s Waynem Gretzkym dohromady (sice na playstationu, ale to jen mezi námi :-)) Někteří jedinci mají iks životů, ale jedno mají společné, mozek by propadl i uchem jehly. :) Ať, ale jen nekritizuji. :) Napětí vcelku funguje a parádní 80. soundtrack i těch 90 minut vcelku uteklo. 4/10 ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Když si vezmeme v potaz, jaký horory letos šly do kin, tak tohle byl konečně můj šálek kávy. Přesně ten typ psychickýho a vlastně i fyzickýho teroru, kterej já můžu. Rodinka byla v pohodě obsazená, masky jednoduchý, ale přesto výborný. Mělo to atmosféru, byl jsem skoro celej film v napětí, protože člověk nemůže vědět, kde se kdo objeví. Vůbec s ničím se to nemazlí, postavy se chovaj relativně inteligentně v momentech, kdy je to třeba. Já pro to mam jenom samý superlativy. Vlastně mi ani nevadilo, že to celý bylo bezdůvodný. Dost se divím, že to po prvním víkendu vidělo tak málo lidí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)

Reklama

Reklama