Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (187)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl byl Home Invasion,což je pro mne vždy vítané téma, ale dvojka je už prostorný kempový slasher, který je snadno zaměnitelný s desítkami jinými. Potěší však slušná technická stránka, fajn trio záporáků, umírající postavy jak kladné, tak záporné, retro songy navozující feeling 80´tek a celkem dravých finálních 20 minut, kde dojde i na trošku krve, jinak v tom nic výjimečného nevidím. Na jedno podívání v pohodě, ale mohlo to být lepší. 60% ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Dát na začátek dle skutečné události se opravdu povedlo. Já dal zase více gólů v NHL než Jarda Jágr s Waynem Gretzkym dohromady (sice na playstationu, ale to jen mezi námi :-)) Někteří jedinci mají iks životů, ale jedno mají společné, mozek by propadl i uchem jehly. :) Ať, ale jen nekritizuji. :) Napětí vcelku funguje a parádní 80. soundtrack i těch 90 minut vcelku uteklo. 4/10 ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak to mi jí vyliž, větší sbírku debilů do jedný rodiny už nasrat asi nešlo, každopádně máme věděcky ověřeno, že debilita a těžká mentální retardace je dědičná a tahle rodina musela provozovat incest minimálně od 17.století ! Vlastně ani nevim kde začít a tak náhodně jen vybleju pár perel, co se v tomhle vyskytujou, můžeme? Jdeme na to, pyčo! 1) Dementní ségra se nasere a odchází z karavanu, je za ní vysrán, debilní brácha. Oba dva si nechaj mobily v karavanu, aby se komunikace omezila na zoufalé volání "Halooooo" do tmy. 2) Debilní sourozence jdou hledat jejich vypatlaný rodiče, rovněž bez mobilů a přidávaj se k zoufalýmu volání "haloooo" do tmy. 3) Debilní sourozenci najdou v kempu v karavanu zavražděný mrtvoly, ječící vypadnou ven a narazej na debilní rodiče, následně fotr rodinu rozdělí na "hochy" a "holky", i když už ví, že se kolem potuluje minimálně jeden vrah.I tak pošle svou ženu s dcerou, klidně samotný do tmy a po synkovi chce vidět mrtvoly. 4) Debilní matku zabije killerka, když není schopná s dcerou utýct z karavanu, jakkoli se bránit nebo se prostě jen nechovat jako píča. Dcera na vraždu kouká a mámě nehelfne 5) Synátor, mající v ruce nablitou zbraň a před sebou svini, co mu zabila mámu, svini nezastřelí, místo toho jí nadává a brečí, následně i se svojí ségrou uteče 6) Killerka blond, je tak blbá, že přežije výstřel z brokovnice přímo doprostřed trupu z metru. Jejímu IQ dojde že má chcípnout až po druhý salvě 7) Týpek killer je ještě blbější, páč přežije výbuch auta, je (až na první vrstvu kůžičky na povrchu) nehořlavej a celkově jeho mutter asi prcala s terminátorem, díky čemuž je napůl cybernetickej orgasmus a tak ze sebe vytáhne metrovej skleněnej střep jako já třísku z prstu a nechá se mlátit pálkou do hlavy, aby se po hodině milostivě pustil jedoucího auta 8) Killerka tmavovláska jde ve scéně u bazénu za tak strašlivou píču, až jsem se začala hystericky smát, aneb jak do té doby nesmrtelnou tetu, vyřadí jedním úderem do tý doby tragicky zoufalej synátor, asi jako když já zaplácnu mouchu........ Co dál dodat? Snad jen, že film by se měl jmenovat stručně - Debilové ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

The Strangers 2 jsou naprosto zářným důkazem toho, v jaké krizi se nachází většina moderních hororů - jedna laciná lekačka za druhou, minimum napětí a absolutně dementní a nelogický chování hlavních postav: 1) Našli jsme dva brutálně zavražděný lidi v osamoceném tábořišti uprostřed noci, pojďme se rozdělit! 2) ,,Mami, je za tebou maskovaná nána s nožem, nechceš se bránit?" ,,Ne, zlato, nechám se zabít, aby to vypadalo, že jsem ti hrdinsky zachránila život." 3) ,,A hele, dvoumetrový maskovaný týpek s mega velkou požární sekerou. Toho dám! *řekl mladíček s kuchyňským nožem*. 4) ,,Hej, ségra, sice nám možná zabili rodiče a jsme v baráku obklopeném vraždícími psychopaty, ale pamatuješ si tenkrát na tu bžundu z tehdy a tehdy?" ,,Jojo, to byla hrozná sranda, hahaha! Lol!" Na rozdíl od slušného prvního dílu, kde se ta děsivá atmosféra dala často krájet, je dvojka jen velice slabým odvarem, který nevyděsí, nezaujme, nenadchne. K dobru mu můžu přičíst pár pěkných záběrů a herecký výkon hlavní holčiny. Jinak je to ale horor na prd, se kterým bych neztrácel čas. Průměrné 2* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události - jsem měl za to, že tahle provařená fráze je už v hororech out. Kim Wilde, Bonnie Tyler.... sakra, kde vzali v osmdesátkách mobily? Aha, retro. Neuvěřitelně hloupý film, kde se postavy chovají nelogicky - bych chtěl vidět, jak všichni nechají mobil v chatce, jak všichni pobíhají po hlavních cestách a řvou jako na lesy a především Kinsey je tak uječená, že to nemá obdoby. A konec? No tak tam se komedie přehoupla ve sci-fi. Leda by mně uniklo, že maskovaný zabiják je Jason Voorhees, pak tedy snad ano. Nulové gore jeden podříznutý krček nespasí. Atmosféra nikde, o postavy není proč se bát. A pokud si alespoň trochu znalý divák tipne, kdo zařve jako první a kdo poslední, určitě se nesplete. Jak tohle mohlo jít do kin....Hvězdičku dávám za Kim Wilde, nostalgie je mrcha a Kids in America byl hit. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)
  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)

Reklama

Reklama