Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři dívky se účastní rituálu do nejpopulárnějšího a zároveň nejukrutnějšího studentského spolku. Jejich posledním úkolem je vyprávět nejstrašnější příběh, který znají. Příběhy inspirují jednu z vedoucích spolku k provedení vlastního zločinu. (LIVINGDEAD)

Recenze (4)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Namyšlené vylízané pipiny, které si myslí, kdoví jak jsou krásné mají svůj studentský klub a zrovna přišel čas přijmout nové členky. Adeptky jsou tři. Ty za úkol dostanou odvyprávět nějaký strašidelný příběh. Potěšující na Telling je, že je povídkový, takže ta krátká stopáž jednotlivých příběhů trochu zakrývá dějovou plochost. První příběh o nalezené panence, která se zamiluje do svého nálezce, navzdory jeho přítelkyni a expřítelkyni, která s nimi bydlí je prostě tak nějak průměrný. Hlavní hrdinka byla strašně hrozná, jak charakterově, tak herecky. Neopřel bych si o ní ani kolo. *** Ve druhé povídce se hollywoodské hvězdičky, kterou již nikdo nechce ujmou milovníci starých filmových horrorů a nabídnou ji roli ve svém filmu. Že nejde jen o roli, ale životní krok, zjistí v zápětí. Pojetí jako pocta starým horrorům potěší, zajímavý je i příběh a ztvárnění některých postav. Nejlepší povídka z filmu. *** V posledním, nejslabším, příběhu tři dívky náhodně vytáčejí čísla v telefonu a dělají si srandu z těch kdo to zvednou. Během jednoho telefonátu se však stanou svědkyněmi zavraždění volaného. A jelikož to jsou blbé vylízané krávy, zapomněly zneviditelnit své číslo a tak jde vrah po nich.* A samozřejmě následuje rozuzlení a vyvrcholení spojovacího příběhu, které je náležitou satisfakcí. Obecně je Telling koukatelný podprůměr. Nic nápaditého, bez závanu originality, bez trošku větší snahy natočit dobrý film. Ale každý povídkový horror již ze své podstaty má u mě plus, protože mě tenhle formát baví. A Telling mi nakonec i docela sedl. Překvapila mě nahá prsa. Jen stále přemýšlím, jestli fakt, že 95% holek, co se ve filmu objevily nebyly vůbec hezké a milé, jak jsme obvykle zvyklí, ale nehezké a nepříjemné, byl záměr, který měl o něčem vypovědět. A jestli mi to vadí, nebo mi to v záplavě filmových umělých krásek přišlo fajn. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si musel sehnat! Horor natáčený převážně v Playboy Mansion a s hereckým obsazením s účastí Playmates a mých dvou oblíbených ex Hugha Hefnera, bohužel po shlédnutí vcelku zklamání. Jedním z malých plusů byl námět, který nebyl vůbec špatný, horší už to bylo s hrůzostrašným scénářem, děsivými hereckými výkony a prokletou režijí. Ale mé oblíbené hvězdy mě potěšily. Holly Madison v roli vůdkyně dívčího klubu byla více než dobrá, když vezmete že s herectvím nemá vůbec zkušenosti a film byl její herecký debut (mimo pár vteřinový výskyt ve Scary Movie 4 a pár dohozených rolí v seriálech, kde hrála sebe samu, nebo jen Playmate). A moje milá Bridget Marquardt (Eva DeMarco) sice s herectvím zkušenosti má (mimojiné i horor Kottentail, nebo malou roli v Nesnesitelné Krutosti s Georgem Clooneym a C. Z. Jones), tady se moc projevit nemohla, protože jí to znemožňovala stupidita filmu. Ale snažila se seč mohla. A chudák Playmate roku 2006 Sara Jean Underwood se ani nedostala ke slovu, jen se usmívala, nebo předstírala otrávení. Jo a hodně mě naštval výběr pro dabérku prsů Bridget, ta totiž vytahané cecky nemá! (mrskin.com). No film ultralevná píčovina bez jediného efektu, nebo ukázky znetvořeného těla. Jen pro fandy Playboye a tedy fandy nádherných žen, kterých je tu aspoň pár. ()

Reklama

Reklama