Reklama

Reklama

Barbarská královna 2

(neoficiální název)
  • USA Barbarian Queen II: The Empress Strikes Back
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ve zlaté době středověku je po zmizení krále jeho žena, královna (Lana Clarkson), zrazena svými poddanými a odsouzena k bolestivé smrti. Naštěstí se jí povede uniknout a přidat se k rebelské skupině, které vévodí bojovné ženy. Královna se k nim přidává a brzy se stává jejich vůdkyní. Spolu s ostatními rebely připravují plán, jak obsadit hrad, který jí byl násilně odejmut. Podaří se královně a ostatním barbarkám přemoci krále a jeho armádu a získat zpět trůn spolu s blahobytem pro její království? (Prochy38)

(více)

Recenze (10)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Od barbarského veku, ku stredovekej dobe. S prvou KRÁĽOVNOU to nemá absolútne nič spoločné. Bol to len marketingový ťah ( ostatne Roger Corman ). A keďže to nemá súvis dejom, postavami a ani dobou, nezrovnávam. Má to ale rovnaké chyby. Zdĺhavosť ( aj napriek krátkej stopáži ) a scenáristickú neschopnosť využiť niektoré témy v lepší celok. Zrejme kvôli rozpočtu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Asi posledný zárez Rogera Cormana v žánri sword and sorcery je vo svojej podstate nudné céčko, ktorého jediným zábavným elementom sú sexy barbarky na čele s neodolateľnou Lanou Clarkson (dôjde aj na súboj v bahne) a občasné hlášky rozmaznanej princeznej, čo je ďaleko za zábavnosťou prvého Deathstalkera a čiastočne aj prvej Kráľovnej barbarov. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

I když hodnotím stejně, tento díl je ještě trochu slabší než ten první. Hloupé masky, trapná choreografie soubojů, slabý příběh, i celkem hloupě natočeno. Jako vždy ale stačí Laně Clarkson zedvakrát strhnout šaty, což se nám zde splní, a film je zachráněn. Opravdu mě nejvíc bolí ty souboje, protože je to fakt natočeno tak amatérsky, že už z toho i bolí hlava. Lana to drží svou krásou nad vodou, a to mi i stačilo. Ale musím připomenout, že zde je o třídu lepší hudba. Ch. Young není žádný amatér a je to znát! Jinak co, hloupé "fantasy" béčko s pěknými ženami. Přesně to, co jsem čekal. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Co sme si, to sme si. Musím uznat, že tohle bylo daleko snesitelnejší než první dil hlavně kvůli tý malý bestii a jejiho ochránce..hlavní hrdinky kozatky, co se ze všeho dostanou mě nebavily..kdyby ta třetí neměla jizvu na krku, tak si je pletu. Dokonce tu byli i lepší kulisy..bohužel však z filmu mám lehkou migrenu. Takže, pozdrav panbů a tu jednu hvězdu sem aspon pšíknu i když sem uvažoval i o dvou dokonce, ale pak se mi z toho začla roztejkat hlava. ()

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

Slabší a o dost ukecanější film než první film s královnou barbarů. Mimoto již nemá s mečem a sandály co do činění. Děj se nám drobet posunul v čase a prostoru, takže moc barbarů nečekejte. Lana Clarkson ukazuje opět své "charizma", tentokrát již o něco vyvinutější ;) Mazaná je scéna v lese, kdy se dvě hrdinky perou, do hlíny převrhnou káď s vodou a už tu máme zápas v bahně ;) V závěru uvidíme i trochu té magie. Jinak je to v pravdě bída. Určeno pouze pro fanoušky Lany Clarkson. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama