Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Výborný našlapaný rozbeh, ktorý dostatočne drží svoje tempo... časom sa trošku zmierni a tlak na bránicu jemne povolí, ale nie dlhodobo - len s menšou kadenciou. Táto komédia patrí do tej skupiny filmov, ktoré prinášajú dnes iný svieži štýl (Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up, ...) a má svoje špecifické miesto medzi ostatnými vďaka svojej inovatívnosti a svojskému humoru. Ďalším plusom je nečakané množstvo vhodne rozmiestnených celebrít v ich funny cameach. Film baví od začiatku až do konca ... a o to tu hlavne ide! "Do you have any ideas how many Air Jordans six black kids wear?" ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Stoller a Apatow je vyborna kombinace, ktera se projevila uz v Kopackach. Na ne pak hooodne volne navazuje Dostan ho tam. Vtipem se predchozi komedii vyrovna, ne-li ji mirne prevysuje. Pokud nejste mormoni ci podobna havet, zamilujete si vsechny ty fory o sexu, drogach, alkoholu a drogach. Hlazeni chlupate steny jako nejucinnejsi prostredek na uklidneni hysterickych vylevu navic urcite vstoupi do dejin. I ja chci chlupate tapety! Vsude!!! ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí 3 a 4 hvězdiček a je zatraceně těžký se na jednu stranu přiklonit.Geniální scénky,u kterých člověk uchcává smíchy (návštěva Vegas a hulení Jeffreyho,skvostná hudební čísla) se naprosto pravidelně střídají s těmi nechutnými a zbytečně fekálními (Hillovo neustálé zvracení prostě NENÍ vtipný!).Camea jsou vysoce zábavná a párkrát jsem fakt vybuchl smíchy,ale nakonec asi nasolím silnější tři kvůli mojí těžké averzi vlči Russellu Brandovi.Ten chlapík je prostě Divnej.Ovšem chlupatá zeď je vážně super věcička a nutkání podívat se znova je až překvapivě silné... 70 % ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov typu "nebolo to zlé, ale mohlo to byť omnoho lepšie". Niektoré pasáže sú vynikajúce a veľmi vtipné (celá úvodná strihová sekvencia s videoklipom a televíznymi rozhovormi, running joke s Larsom Ulrichom, väčšina výstupov P.Daddyho), iné zase trápne až otravné (nonstop zvracajúci Jonah Hill, celá pasáž u otca vo Vegas). Dialógy nie sú príliš dobre napísané a réžia a strih sú miestami na päsť. Vzhľadom na to, že u mňa osobne išlo o masochistický zážitok (oboch hlavných predstaviteľov z duše neznášam), tak výsledok je pozitívny. :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Největší tahoun Kopaček, Aldous Snow, ve víru sexu, drog a rock´n´rollu. A navíc v tom správně šíleném a vtipném balení, kde se člověk ani na chvilku nenudí. Celé je to totiž výborně napsané, takže to nepůsobí jen jako pouhý sled chlastacích a vtipných scén, ale funguje to také jako celek. Postavy jsou také dobře napsané a ještě lépe zahrané. Russel Brand se pro roli Snowa narodil a využívá její potenciál úplně na dřeň. Překvapí také Rose Byrne v dosti nezvyklé roli a ještě víc vyrazí dech P. Diddy, který si to celé nehorázně užívá. Camea slavných osobností také potěší. Jenom ten Jonah Hill je v některých scénách až moc uřvanej. Suma sumárum další výborná apatowská komedie, které sice opět podráží nohy trochu delší stopáž, i tak se ale u ní budete zaručeně bavit. P.S.: Chlupatou zeď a Aldousovi songy tesat do kamene! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Russell Brand v rámci natáčení koncertní scény skutečně vystoupil před dvaceti tisíci diváky londýnské O₂ Areny. (Coldrex)
  • V čestných rolích se objeví nejen mnoho osobností hudebního světa, ale také držitel Nobelovy ceny za ekonomiku Paul Krugman. (Coldrex)
  • Během jedné ze scén s Aaronem (Jonah Hill) a Daphne (Elisabeth Moss) došlo k zemětřesení o síle 4.0 stupně Richterovi škály. Vystrašené výrazy obou herců jsou součástí DVD. (Dr Lizal)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama