Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad v utrápeném životě, který hlavní hrdinka žije...To sice jo, ale trvalo to opravdu na její původní slib až moc dlouho a došlo to tam, kam nemělo. Celkově se mi na tomto filmu nejvíc líbí to, že Thea ztratila pojem o realitě a opravdu si později vsugerovala, že je těhotná...To bylo to, co mě v jednu vteřinu dostalo nejvíc...Jinak je to "průměrný" film s dobrým obsazením a se zajímavým pohledem na to, jak je jedna žena těhotná a všichni si tak nějak říkají, že nemá ty běžné obtíže jako ostatní těhotné :D ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co je vlastně lepší. Jestli mladší Lindsay, která byla na vrcholu kariéry a hrála v romantických komediích, nebo dnešní Lindsay, která se za každou cenu všude možně vyslíká, aby dostala víc peněz na svoje těžko odvykací touhy. Toto je klasicky naivní romantika, kdy hlavní protagoničce prostě jebne, začne nosit molitanový břicho, aby ji nevyhodili z práce, no a mezitím jí jebne natolik, že se chová jako těhotná. Ufff, těžkej kalibr no. Většina situací vlastně ani není vtipná, některý se hlásí k trapnosti, u jiných se trochu zasmějete. Happyend se přímo očekává, je to taková pohádka pro puberťačky (a proto jsem se na to samozřejmě díval :D). ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie na jedno podívání. Některé vtípky fungují víc, některé míň. Na Lindsay se příjemně dívá a stopáž je opravdu tak akorát. Na zabití jednoho večera ideální, ale podruhé bych si to už nepustil. Jinak musím poukázat na docela zvláštní věc. Nevím proč, ale napadlo mě se o první reklamě zde podívat, kolik to tady má hodnocení. A těch hodnocení zde bylo 635. Tak jsem si to číslo napsal a o druhé reklamě jsem se opět zde podíval a hele, najednou to bylo už 656 (ano, v polovině filmu přes 20 lidí hodnotilo!) hodnocení. O třetí reklamě se hodnocení zvedlo už na 672 no a těsně po konci filmu, kdy sotva začaly běžet titulky, už zde bylo "krásné" číslo 707. Jo, není holt nad to, když někteří hodnotí film jen z části (škoda, že mě nenapadlo se sem podívat ještě před začátkem filmu, zajímalo by mě, kolik to bylo.) Já hodnotím po zhlédnutí celého filmu - 50 %. Ale beru to, některým lidem prostě 89 minut přijde hodně… ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to přišlo víc jako romantický film než komedie, ale člověk nikdy vlastně neví co se z takových komedií vyklube. Film je takový slušný průměr. Nejsou tam žádné šílené scény, které známe z takových těch teen komedií ovšem taky zde neuvidíte to co jste mohli vidět v jiných -nadprůměrných- romantických filmech. Lindsay mi sice do tohohle filmu moc neseděla a místy mi připadalo jako kdyby tam ani neměla patřit, ale poprala se se svojí rolí co to šlo. Avšak dle mého názoru by změna hlavní postavy byla k lepšímu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Byl jsem si plně vědom, že nejsem cílová skupina (žena bílé pleti, 15-25 let, bezdětná, či svobodná matka, příležitostná kuřačka se zálibou v časopise Rytmus života), ale i tak jsem prožil těžkou diváckou deziluzi. Otřepaný příběh, poselství, že podvádět se smí, když je zatím láska a tuctový závěr naplněný až po okraj žánrovým klišé. Nehledě na to, že L.Lohan předstírá těhotenství stejně špatně jako přítomnost spodního prádla v oblasti rozkroku, střízlivost a vlastně i herectví.. Není fér, že si žena napochoduje do práce s břichem a všichni ji najednou obletují, pomáhají a dveře má do budoucna otevřené, zatímco přijde-li tak muž, řekne se o něm, že je tlusté prase se špatnou životosprávou, což neprospívá firemnímu image, potažmo jeho kariéře. Diskriminace! Žádáme zaslouženou satisfakci v podobě citlivých bradavek a ranní nevolnosti nejen jako následek nočního tahu..! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)
  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)

Reklama

Reklama