Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 1

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (152)

F.man 

všechny recenze uživatele

Průměr všech průměrů. A to i přes to, že některé nápady Mikea Judge jsou docela inovativní a zajímavé. Velkým problemé pro mě ale je, že poměrně reálnou hlavní postavu a jeho manželku zasadil do světa plnou nereálných jedinců. Pokud se tedy snaží snímek něco říct, díky výše zmíněnému se mu to ani trochu nedaří. A pokud to má být jen plochá komedie tak té zase ubírají bodíky ty realné hlavní postavy... Tři zmatené hvězdy. There he goes... Johnny Horsecock. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tahle komedie nezaujme ničím a je prostě jen filmem, s nímž vcelku příjemně strávíte necelých devadestá minut, aniž byste byli nasraní a tu a tam se zasmějete. Jenže pak se začnete nimrat v postavách a začínají vylézat klady. Představitel mladého gigola svou postavu střihl tak uvěřitelně, že normálně věřím, že je tak hloupý sám o sobě. Kristen Wiig jsem konečně viděl v alespoň trochu zajímavé postavě. Obrovsky mě potěšil mladý grind corista, chápejte, je to pravděpodobně první zmínka o grind coru, včetně hudební ukázky, v hollywoodském filmu, co jsem viděl. A to sdrce grind coristy prostě potěší, a přenese přes sebe i to, že je ta postava v podstatě jen tupý debil. Má to ale i své neduhy - MIla Kunis mě stále ještě nepřesvědčila o tom, že je herečkou jen pro její krásné oči a postavu (což z tohohle filmu doslova čiší), Gene Simmons je naprosto tragický, jak jeho postava, tak on sám, nevím proč, ale nemám ho rád. Bateman je prostě Bateman, zde v kladném podání. A jo, parkrát se u toho zasmějete a nejednoho může překvapit trochu netypická role Bena Afflecka. ()

Reklama

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Není to nic extra, povětšinou je to šeď. Je tu sice několik celkem zábavných figurek - Milligan je jako vymaštěný šampónek super (a to chlapec nemusel ani nějak moc hrát), David Koechner jako ukecaný blb odvedle, Ben Affleck jako drogový dealer. Dohromady to však bohužel moc nedrží a tempo to má skoro jako nějaký artfilm. Díky za těch pár záběrů se sympatickou "potvorou" Milou Kunis! ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Takové zmatené spojení několika příběhů do jedné ne zcela celistvé linie. I tak ale může vzniknout zajímavá komedie s několika dobrými vtípky. Co je ale jednoznačně největším tahákem filmu jsou herci- Mila Kunis je svou krásou dokonalá, ať už hraje cokoliv (škoda, že tady nedostala více prostoru), Jason Bateman působil, jakoby hrál sám sebe (role mu vážně skvěle sedla) a s Benem Affleckem jsem se takto nebavil už dlouho. Celkově je to komedie, která nijak neprorazí, ale na zpříjemnění nudného odpoledne/večera je jako dělaná. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Nenechte se napálit lákavým trailerem. Extract je jenom veskrze průměrná komedie, která všechny nejlepší vtipy vypálí v první čtvrt hodině a pak už se nezmůže na nic, co by stálo za řeč. Ne že by zbytek byl špatný, je akorát nijaký a rozpačité rozuzlení vyznívá do ztracena. Nebo spíše nevyznívá vůbec. Ani Ben Affleck schovaný v malé roličce pod vlasatou parukou nestojí za řeč. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama