Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komédia o starších ľudoch, ktorý ešte stále túžia po láske a sexe. Páčilo sa mi, že to má deväťdesiatkovú takú trochu naivnú a pohodovú atmosféru. Rozbeh filmu mi ale pripadal slabší a vlastne ma tam tá romantická línia príliš nebrala. Zase až tak veľmi nežeriem Meryl a Martina príliš nemusím. Našťastie si ale od chvíle, keď sa znova vyspí s Meryl, ukradne film pre seba Alec Baldwin. Zároveň od tej chvíle film poriadne dupne na komediálnu stránku a jedna vtipná scéna strieda druhú. A Alec je tu proste božský. Aj s tým zarasteným bachorom vyzerá jak roztomilý medvedík. Neviem prečo, ale typovo mi tu pripomínal Jima Belushiho. Finále ale zase zvážnie a mne bolo viacmenej jedno koho si Meryl vyberie. Naviac okrem ústrednej trojky tu sú ostatné postavy len do počtu. Hlavne zamrzí, že nejak zmysluplne nevyužili postavy detí. Celkovo to je taký príjemný trojhviezdičkový film, ktorý na tú štvrtú prevážila ťažká váha Aleca Baldwina. 7/10. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zaľúbiť sa občas do svojej bývalej manželky, to sa občas stane. Osobne poznám taký prípad. Pre niekoho nepredstaviteľné, iný by o tom vedel uvažovať. Zdá sa to jednoduché? Nie, It´s complicated...M. Streep i A. Baldwin dali filmu to, čo potreboval najviac. Ľahkosť, nadhľad a jemný, nesilený humor. Film si hlavne u starších, životom skúšaných divákov, fanúšika určite nájde. Pre mňa to bola typická dilema, ktorú riešim veľmi často. Tri či štyri hviezdy? Nenudil som sa, zbehlo to, tak prečo nie tie slabšie štyri. 70%. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem dost mimo cílovou skupinu tohohle filmu, nicméně i tak mi, přesto že je to samozřejmě jedno klišé za druhým, připadal příjemný a pohodový. Lví podíl na tom má samozřejmě stále svěží a výborná Meryl Streep které velmi zdatně sekundují celkem netradičně obsazení Alec Baldwin a Steve Martin. Příjemný film na nedělní odpoledne, který chvilkově pobaví, potěší, ale na dlouho v hlavně nezůstane. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Meryl už natočila lepší filmy, Nancy Meyers bezpochyby taky (Prázdniny patří mezi mé oblíbené "můžu vidět opakovaně" slaďáky), Baldwina, ani Martina moc nemusím a příběh mě víc nudil, než bavil, takže mi kromě Meryl v tomto filmu opravdu mnoho nezbylo. Tak nějak jsem si při sledování zavzpomínala na De Nirovo Pohodáře, kteří, oproti těmto Komplikacím, v tématu komediálně/dramatického stárnutí vítězí. Tento film nemám chuť vidět znovu, už takhle mi dal zabrat. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ackoli je tahle zapletka uz notne okoukana, v podani Meryl a Aleca me proste neskutecne bavila! Oba jsou vic nez skveli a navic jim to dohromady moc slusi a proste ladi. Klobouk dolu za takovou volbu! Myslim, ze jim i smele sekunduje Steve Martin. Ackoli nam taky dost zestarnul (a asi prosel plastikou ci co), herecky um ma proste v krvi. Jedine, co me vytacelo, byl pristup deti... klasicky americky pohled na svet, kdy se vsechno toci jen podle deticek a jejich rozmaru, brrrr. Rodice snad maji pravo na svuj zivot, i kdyz maji deti, ne? Ale celkove hezka ctyrka. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Obsazování rolí začalo v roce 2008, jednání s Meryl Streep a Alecem Baldwinem začalo v srpnu. Steve Martin se přidal v říjnu. Další herci byli do snímku obsazeni během roku 2009. (jezurka42)
  • Během natáčení scény ze závěru snímku, kdy Meryl Streep (Jane Adler) přijde za Alecem Baldwinem (Jake Adler) do kanceláře, museli filmaři kvůli odrazům odstranit veškerá skla ze dveří. Odlesky byly poté dodělány ve studiu. (Ernia)

Reklama

Reklama