Reklama

Reklama

Začínajúca pilotka a jej priatelia sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve, keď ich lietadlu záhadne zlyhá riadenie. Niekoľko mladých priateľov sa rozhodne ísť na koncert netradičným spôsobom – zaletieť naň prenajatým malým lietadlom. Len chvíľu po štarte, keď vletia do čudesnej búrky, začne lietadlu zlyhávať riadenie, úplne sa vymkne kontrole a neovládateľne stúpa vyššie a vyššie. Začínajúca pilotka Sara a jej štyria mladí priatelia Mel, Cory, Bruce a Sal s hrôzou zisťujú, že sú uväznení vo vzduchu a navyše sa musia pustiť do smrteľného boja s nadprirodzenou silou, ktorá prekračuje všetky najhoršie obavy. Odkiaľ sa však monštrum vzalo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

honajz 

všechny recenze uživatele

Na začátku slušná kamera a lokace. Ale jak se dostanou do mraku... Prostě je to trapné. Dvacet pět minut trvalo, než jsme se se všemi seznámili a konečně odletěli. Naprostá nesympatická sbírka teenagerů. Trapné a zbytečné kecy. Nelogičnosti (jestli se to spouští, když se bojí, proč se to objevilo až po hodině a něco?). Asi v půlce jsem si řekl, jak si myslím, že to skončí, a ono to tak skutečně skončilo - takže asi ani ten závěr není moc objevný. Za kameru a občasný nápad dvě hvězdy. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych se měl řídit podle zdejšího ´´elitního´´ hodnocení ( což z 90% nedělám ) zřejmě bych přišel o docela slušnou podívanou.Altitude je sice béčko jako řemen,ale zatraceně napínavé béčko,s celkem slušnou,ale hlavně překvapivou pointou.Scénář není zas tak debilní,i když mě občas ta banda puberťáku v letadle pekelně srala,nebyl to ani tak sexistický maestro Sal,nýbrž totáně vymaštěná pilotka,který bych nesvěřil ani otevření konzervy.Svým způsobem film doplácí na takové pubertální z filmování,jako by to natáčel 15tiletý vyhul co dostal kapesný od tatínka naftovýho magnáta a nudil se,tak natočil Altitude.Určitě bych ubral na dialogách,zapojil bych víc akce,děsivých zvuků a oného temného tajemství,kdyby se všichni neustále koukali a pídili potom,co je to ohrožuje,bylo by to zábavnější než když každej mlel něco jinýho a do toho se tam ještě přebíraj holky,vod blbečků k hrdinům.Pravdou je že Altitude je maximálně levné béčko,které ale dokázalo místy slušně diváka napnout a pointa byla maximálně ujetá a neprokouknutelná,já se více či méně bavil a 35% je ubohé hodnocení.50% a v daném žánru solidní jednohubec, B*L*B*C*I*. ()

Reklama

Venous666 

všechny recenze uživatele

Co to proboha mělo být?? Tak jsem čekal podle obrázku, že se dočkám mega moc velké chobotnice, který se dokáže nějakým záhadným způsobem udržet ve velké nadmořské výšce a místo toho jsem dostal nehoráznou pakárnu. Banda ,,skoro,, dospělých harantů , kteří panikaří už na startovací rampě a čím výše jsou, tím je to hlasitější. Postupem času, jste jako divák znuděním řvaním cestujících, že koukáte po křížku v pravém horním rohu... Pokud to přežijete až do konce , tak dostanete takovou pointu filmu, že nehledáte nic jiného než dosti velký předmět na rozmetání monitoru... Jedna hvězda aspoň za hlavní hrdinku a její partie. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ale tak cekala jsem to horsi. Na hercich je samozrejme videt, ze byli vybirani podle cen a ne podle kvalit.... Jinak film by mel urcite velkej potencial, pointa filmu mi osobne prijde hodne dobra a kdyby s ni tvurci zacali pracovat driv a odpustili si ty "teen" kraviny co se dely v letadle skoro po celou dobu, tak by se film posunul uplne na jinou pricku. Takze za ten konec (kdyz nepocitam to kliseovsky chyceni rukou) dam 2.5* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Filmový casting na úrovni dokonale obsadenej teen swingers párty. Popravde, toto je taká, príbehovo primitívna kokotina :D ale na druhú stranu musím úprimne povedať, že som nesmierne prekvapený z toho, ako som sa vôbec nenudil. A ja tu tretiu teda dám, keď sú tie Vianoce! Bože to bola pičovina :D Horšia vyznie už len nikdy nekončiaca séria “Sharknado”. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Řídící věž povolila vzlet letadla z ranveje 15L. Když letadlo rolluje na start, je vidět označení 26L. (Cheeker)
  • Když Sara (Jessica Lowndes) ladí rádio, aby mohla vyslat nouzové volání, naladí frekvenci 127,6 MHz. Mezinárodní nouzová frekvence pro civilní lety je ale 121,5MHz. (Cheeker)
  • Registrační kód letadla C-MYZX je smyšlený. V Kanadě nikdy tato řada vydána nebyla. (Cheeker)

Reklama

Reklama