Reklama

Reklama

Umlčeni

Trailer

Obsahy(1)

Mladá dvojice – Zakes (William Ash – Nicholas Nickleby, Mambo) a Beth (Christine Bottomly - Čekárna, Venuše) – se za deštivé noci dostane na dálnici do kolize s maniakálním řidičem kamiónu. Stahovací dveře náklaďáku se na malý okamžik pootevřou a Zakes zahlédne cosi, co vypadá jako poloobnažená spoutaná žena. Přestože Zacke si není úplně tím co viděl, informuje policii a pokouší se na incident zapomenout. Beth ovšem lhostejnost jejího přítele velmi rozruší a když dvojice zastaví u pumpy, ve vzteku odejde. Zacke zoufale prohledává okolí, ale po Beth není ani stopy. Když náhle zahlédne odjíždět od pumpy povědomý náklaďák….. Co když řidič jeho přítelkyni unesl? Vydává se za ním a na noční, deštěm zaplavené dálnici začíná riskantní hra na kočku a myš. Vykřičte to do světa – Hush je nejlepší britský horor posledních let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Axident 

všechny recenze uživatele

Dávám tři a půl - v první polovině až dvou třetinách velmi sympaticky obyčejný, uvěřitelný, až banální horůrek, s neznámými herci a krásným mancheterským přízvukem! Milé překvapení, kterak z mála až ničeho udělat moc (výborná práce s napětím, jednoduchými filmařskými prostředky docílená velmi uvěřitelná tísnivost a dramatičnost), které, bohužel, ke konci začne víc a víc ztrácet na uvěřitelnosti a rejža ztrácí víc a víc soudnost, čímž se zvýrazňuje nevysvětlenost a nesmyslnost celé zápletky. Ale i tak velmi dobře koukatelná věc! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Takový lehce nadprůměrný thriller, u kterého je škoda, že některé vedlejší linie nechal nedořešené. Průběh je ale naprosto klasický a bohužel i tady platí, že hlavní hrdinové (respektive hrdina) jednají naprosto nelogicky a bez rozmyslu, protože jinak by film končil za půl hodiny a ne po hodině a půl ;) ()

Reklama

Joll 

všechny recenze uživatele

Výbornej Horror, určitě jeden z lepších a hlavně není americkej, takže zde není nutný hned ze startu pozabíbet pár blbejch blondýn a svalovců. Jedinou výtku bych měl snad k filtrům na kamerách, to neustálý střídání hlavně ze začátku filmu, je dost nepříjemný a myslím, že i zbytečný. Jinak fandy žánru určitě neurazí a dle mýho názoru spíš nadchne. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Dobře, když vezmu, že je to Markův režijní debut, tak se docela snažil. Bohužel v tom filmu bylo tolik absolutních nesmyslností, že mi z toho šly oči v sloup. A chabé herecké výkony se jenom podepisovaly na nudné atmosféře celého filmu. Chlap unáší holky a přivazuje si je na zahrádce za domem jako pejsky. Po celou dobu mu kamera mířila na boty a nebo ho zabírala ze zadu, když měl nataženou kapucu přes hlavu. A z toho mám být jako paf???? ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (MAGIC BOX 2009) = Alice Hurychová+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 4.3.2012, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = - Vynikajúci minimalistický thriller s naozaj HOROROVOU atmosférou a až desivo jednoduchým a umne rozvinutým námetom. Režisér je - podobne ako ja - asi fanúšikom "road suspense" filmov ala JOY RIDE. Myslíte si, že po WOLF CREEK je už ťažko možné originálne skĺbiť napätie a tajomno s krvavými ingredienciami ? Mýlite sa ... K deju: Mladík, s priateľkou v aute, cestuje za prácou po diaľnici. Pri odstávke kvôli oprave vozovky, v zle zatvorenom návese ťahača stojaceho pred ním, na okamih zbadá polonahé vystrašené dievča v klietke ... (21.4.2009) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film měl rozpočet 1 milion liber. (ČSFD)
  • V závěrečných titulcích je ještě jedna scéna. (slovan1)

Reklama

Reklama