Reklama

Reklama

David Norris je stoupající politická hvězda. Nejmladší senátor v historii má reálné šance dostat se do kongresu. Vše však zhatí aféra z jeho studentských let, která se záhadně provalí těsně před volbami. Jde na pánské toalety, kde si chce připravit proslov poraženého. Potká zde krásnou ženu Elise, do které se na první pohled zamiluje. Věří, že to je láska na celý život. Z tohoto omylu ho však vyvedou podivní pánové, kteří se mu představí jako správci jeho osudu a sdělí mu, že s ním mají úplně jiné plány a že jeho vztah s Elise mezi ně rozhodně nepatří. Tato organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu. Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Pokud se David rozhodne odchýlit se od jejich plánů, budou se správci osudu velice zlobit a udělají všechno pro to, aby se David do jimi nalinkovaných kolejí okamžitě vrátil. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1 433)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem se zamilovala ve chvíli, kdy se David zamiloval do Elise. Při jejich prvním setkání na záchodech mi šel až mráz po zádech. Od té doby jsem tomu propadala. Klobouky jako "klíč" ke dveřím mi přijdou neobyčejně originální. Finální scéna, kdy se milenci místo jakékoliv reakce objali a řekli si ty krásná slova, mě mimořádně dojala. Film plný láskyplných rozhodnutí a činů.....Děkuji, necisty :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vynikající mix sci-fi a romantiky, kde ani jedno nepřebijí druhé a společně to dokonale funguje. Ty sci-fi prvky jsou zde totiž přidány tak decentně, že člověk ani nemůže uvěřit tomu, že zprvu debilní premisa o kloučnících, co řídí osudy lidí, může vypadat na plátně uvěřitelně. Ale ono to opravdu funguje a navíc je to i přes svou celkovou neakčnost dost napínavé a ani na chvíli se nestačíte nudit. Mezi Damonem a Emily Blunt to navíc dost jiskří, takže nemáte problém s tím jim držet palce. Příjemné překvapení. Prosil bych více podobných "malých" komorních sci-fi. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Patrně příliš velká očekávání.. Neobvyklý námět sliboval neobvyklou podívanou, avšak díky plochému scénáři se žádná nekonala. Koho vinit ? Nikoh jiného než scénáristu a režiséra v jedné osobě - George Nolfiho. Nenapadá mne jiná příčina, než že si vzal pro svůj debut příliš velké sousto. Jistá originálnost se tu upřít nedá, ale díky zmíněnému zpracování je to to jediné, co stojí za zmínku.. Jaká škoda - 40%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale keď je niekto predurčený pre niečo velké, nemá sa zdržovať láskou, určenou na utešenie tápajúcich smrtelníkov! :-) Každopádne sympatický žánrový crossover, ktorý ohranú romantickú zápletku umiestňuje do originálneho prostredia a zaujímavým spôsobom ju rozširuje o pútavé úvahy o osude. Týždeň po zhliadnutí zdvíham na 4* kvôli originalite. Byť iného, smutného konca, dal by som ich hneď. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí...tedy co to říkám, ne teď vážně, překvapivě hodně mě to bavilo, Emily Blunt mi nikdy nepřišla tak hezká a Matt Damon mě stále utvrzuje v tom, že si vybírá filmy, které mě budou bavit (asi má podobný vkus). Mělo to pěkný a originální námět, jen ten konec mi malinko připomněl Harryho Pottera mixnutého Hancockem. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (28)

  • Súbor Cedar Lake Contemporary Ballet, ktorého člen Benoit-Swan Pouffer robil choreografiu filmu, je známy odvážnymi atletickými pohybmi a spájaním baletu s multimediálnym umením. (krasomama)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. února 2011 v New Yorku. (Varan)

Související novinky

Greengrass kašle na Bournea

Greengrass kašle na Bournea

03.12.2009

Nejdřív se říkalo, že Paul Greengass a Matt Damon jsou plní entusiasmu, pokud jde o čtvrtou akci „agenta bez minulosti“. Pak ale šly dobré vztahy Greengrasse a studia Universal do kompostu. Důvod?… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Reklama

Reklama