Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už tam zůstaly opravdu jen oteklé psí koule, ale překvapivě je to zábavnější než dvojka, která vsadila vše na britskou strojenost a snobství, což úplně nevyšlo. Pokračovatel rodu Wilderů však i zde dostane nepříjemné soupeře v podobě víry, abstinence, vojenské poslušnosti a sexuální zdrženlivosti, které samozřejmě stylově rozmetá. Jelikož jsme zpátky na americké půdě, tak se série vrací ke kořenům a nechybí brutální nálož koziček a fekalit všeho druhu. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Klasický teen průměr. Hlavní hrdina je sice sympaťák, ale kam se hrabe na Ryana Raynoldse z původního dílu. Nezachrání ho ani pravděpodobně dobarvené obočí. Obrovské množství nechutností a těžko uvěřitelný příběh navíc podporuje naprosto stupidní zápletka okolo "souboje" na týmy. Děj jste už stokrát viděli. Jinak dost humorných míst a nebylo tak špatné jak jsem čekal. Podruhé netřeba. ()

Reklama

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová zábava na večer, plní sexy dívek, nahoty a sexu. Jó sexy dívky jsou fajn, nahota je fajn věc, vážně moc fajn stejně tak jako sex. Navíc hlavní hrdina je sympoš, hlavní hrdinka je sympoška a sexy a asiat a hulič jsou též sympoši. Prostě sympatická oddechovka plná nahoty na večer. 60% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Po pár uvodních minutách jsem nevěděl, co mě čeká. Po asi polovině filmu jsem si říkal, že to bude opět ta samá obehrávaná kostra, jen z jiného prostředí- ale omyl. Závěr filmu mě mile překvapil a jsem rád, že to dopadlo takto :). Jinak samotný děj je uhlazený, některé scény jsou dobré, některé skvělé, takže se na to dobře kouká (možná to je také tím, že zde objevuje hodně nahotin a také very hot Meredith Giangrande). Více než průměrná komedie ()

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny ho chtějí, všechny ho milují - kdo je víc! Tak na tohle už vážně nemám. Další totálně stupidní a nic nepřinášející rádoby komedie, která se snaží stavět na stále se opakujících nechutnostech. Nestojí za vidění ani v případě, že potřebujete výplach mozku. Raději se poohlédněte po nějakém provařeném béčku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)
  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)

Reklama

Reklama